I höst välkomnar vi publiken till konsertserien Malmöiter som lyfter önskad musik vars melodier har rötter från världen- och stadens olika hörn - från Sorgenfri till Senegal och via Beirut, Bulltofta, Balkan till Krakow och Kroksbäck.

På lördagkvällarna samlas vi och lyssnar på livemusik tillsammans i Livingroom på Malmö Live. Malmöiter är en del av Malmö Stads satsning Öppna Malmö och innehållet i konsertserien baseras på Malmö majoritetsgruppers röster -  önskemål om vad de vill se och vad de anser saknas på Malmös musikscen – önskemål som samlats in under pandemiåret och nu äntligen blir till verklighet. Alla konserter har fri entré och sker i nära anslutning till hotellets bar med dryck och enklare mat.

Konsertserien har satts ihop av gästproducent Aurora Percovich Gutierrez tillsammans med Anna Storåkers och Emma Bolin på Malmö Live Konserthus. 

 

Event som ingår i serien

2 oktober 2021 Fri entré Living Room
9 oktober 2021 Fri entré Living Room
30 oktober 2021 Fri entré Living Room
6 november 2021 Fri entré Living Room

Du kanske också är intresserad av

Publicerad: 2022-08-15

"Det är verkligen ett coolt hus" about

Möt Alero Ikomi Svärd som jobbar på biljettkassan på Malmö Live, där hon dagligen möter besökarna. Här berättar hon om hur det är att arbeta på Malmö Live.

Läs mer about "Det är verkligen ett coolt hus"
Publicerad: 2022-04-03

Gunilla Backman sjunger Benny Andersson about

Vi är många som i barndomen stod och sjöng i hopprep framför spegeln och drömde om att vara ABBA-Agnetha eller Anni-Frid. Vi är däremot inte särskilt många som faktiskt fått gå vidare att sjunga så många Benny Andersson-låtar som Gunilla Backman.

Läs mer about Gunilla Backman sjunger Benny Andersson
Senast uppdaterat: 2021-09-30