I höst välkomnar vi publiken till konsertserien Malmöiter som lyfter önskad musik vars melodier har rötter från världen- och stadens olika hörn - från Sorgenfri till Senegal och via Beirut, Bulltofta, Balkan till Krakow och Kroksbäck.

På lördagkvällarna samlas vi och lyssnar på livemusik tillsammans i Livingroom på Malmö Live. Malmöiter är en del av Malmö Stads satsning Öppna Malmö och innehållet i konsertserien baseras på Malmö majoritetsgruppers röster -  önskemål om vad de vill se och vad de anser saknas på Malmös musikscen – önskemål som samlats in under pandemiåret och nu äntligen blir till verklighet. Alla konserter har fri entré och sker i nära anslutning till hotellets bar med dryck och enklare mat.

Konsertserien har satts ihop av gästproducent Aurora Percovich Gutierrez tillsammans med Anna Storåkers och Emma Bolin på Malmö Live Konserthus. 

 

Event som ingår i serien

2 oktober 2021 Fri entré Living Room
9 oktober 2021 Fri entré Living Room
30 oktober 2021 Fri entré Living Room
6 november 2021 Fri entré Living Room

Du kanske också är intresserad av

Publicerad: 2021-09-29

Så berörs Malmö Live-kvarteret av Malmöforum about

I dagarna pågår, i regi av Sveriges regering, konferensen ” Remember – ReAct, Malmö internationella forum för hågkomst av Förintelsen och bekämpande av antisemitism”.

Läs mer about Så berörs Malmö Live-kvarteret av Malmöforum
Publicerad: 2021-09-03

Folkfest Malmö flyttar in på Malmö Live about

Den 23 oktober välkomnar vi ett varmt och brokigt program från Folkfest Malmö – festivalen som bjuder på folk- och världsmusikens nerv och ekvilibrism, sväng, svett och improvisation, frihetskänsla, svårt vemod, värme och sprittande glädje.

Läs mer about Folkfest Malmö flyttar in på Malmö Live
Senast uppdaterat: 2021-09-30