Hos oss får barn i sällskap med vuxna bekanta sig med olika musikstilar, musikinstrument, samt träffa musiker och artister som är skickliga på att bemöta barnpublik. Vi vill att alla ska känna sig inkluderande, uppleva roliga musikföreställningar och på så sätt odla sitt musikintresse. Tillsammans med Nalle får barnen också en introduktion till den klassiska musikens värld när Malmö SymfoniOrkester på ett lekfullt sätt framför symfoniska verk i stora konsertsalen.

Nalleserien 22/23 med Nallekoserter på Malmö Live

Nallekonserter 23/24

Nalleserien 23/24 innehåller fyra lördagskonserter under säsongen. I konsertprogrammet för Nalle får vi uppleva allt från mysterier, traditionell lucia till känslor kopplade till musiken.
 

På en Nallekonsert får ditt barn eller barnbarn uppleva symfonisk musik på ett lekfullt sätt när Malmö SymfoniOrkester tillsammans med Nalle framför klassiska verk i konsertsalen. Barnen tas på största allvar i mötet med symfoniorkestern och får tillsammans med Nalle en fin introduktion i den klassiska musikens värld. Ta gärna med dig ett favoritgosedjur som sällskap, så reser vi ut i världen!

Kommande event för Barn & Familj

Sön 26 Maj 2024 15:00
Evenemangsbild till Gitarrfest med Kulturskolan i Malmö på Malmö Live
80 SEK Konsertsalen
Gitarrfest
Malmö Kulturskola bjuder åter in till Gitarrfest. Kulturskolans gitarrelever och gitarrlärare samlas för att spela i en gigantisk gitarrorkester på Malmö Live.
Lör 14 Sep 2024 13:00
Barnlördag på Malmö Live Konserthus Här kommer Ville, Valle och Viktor
100 SEK Kuben
Barnlördag: Här kommer Ville, Valle och Viktor!
Ville, Valle och Viktor är tillbaka med samma värme, humor och samhällsengagemang som vi mins dem från 70-talet. Det blir en fantastisk rolig föreställning, passa på att gå hela familjen!
Lör 5 Okt 2024 11:00
Barn på Yoga, dekorativ evenemangsbild till Barnlördag – Yoga till Livemusik
50 SEK Green room
Barnlördag: Yoga till livemusik
Avslappnande och samtidigt lekfull yoga för barn. Passet leds av en yogainstruktör och musiken spelas live i rummet av en musiker ur Malmö SymfoniOrkester.
Lör 5 Okt 2024 13:00
Barn på Yoga, dekorativ evenemangsbild till Barnlördag – Yoga till Livemusik
50 SEK Green room
Barnlördag: Yoga till livemusik
Avslappnande och samtidigt lekfull yoga för barn. Passet leds av en yogainstruktör och musiken spelas live i rummet av en musiker ur Malmö SymfoniOrkester.
Sön 1 Dec 2024 16:00
Dekorativ evenemangsbild till Den lilla sjöjungfrun med Dröse & Norberg
425 - 640 SEK Konsertsalen
Den Lilla Sjöjungfrun - The Musical
Kasta loss när Den Lilla Sjöjungfrun – The Musical sveper med sig publiken i en spektakulär våg fylld av glitter, magi, humor och originalmusik på Malmö Live

Koncept för Barn & Familj

Nalles hus, med Nallekonserter och aktiviteter för barn på Malmö Live Konserthus

Nalle

Välkommen till våra Nallekonserter där barn med familj kan dyka in i en underbar värld fylld med glädje och musik. Tillsammans med Nalle får barnen bland annat uppleva klassisk musik när Malmö SymfoniOrkester på ett lekfullt sätt framför symfoniska verk i stora konsertsalen. Vi vill att små öron också ska få uppleva stor musik!

Barnlördag

Barnlördag

Barnlördag är en familjeserie som riktar sig till familj och barn i åldrarna 0-10 år. Barnen i sällskap med vuxna får möta en mångfald av olika musikstilar, bekanta sig med musikinstrument, musiker och artister. 

Digitala barnhörnan

Digitala barnhörnan

Kryp ner i en mysig fåtölj med mjuka kuddar och på med hörlurarna. I Digitala barnhörnan kan du se flera olika videos som vi tagit fram för barn och familj. 

 

Senast uppdaterat: 2024-03-07