Malmöiter: Nicole Willis

6 november 2021
Living Room
ca 1 timme
Malmö Live Konserthus
Lör 6 Nov 20:00 Passerat
Fri entré
Nicole Willis

Brooklyn-födda Nicole Willis är en välrenommerad sångerska och producent. Nicole har under sin långa karriär äventyrat i de musikaliska världarna av jazz, soul, house, funk, soul och future disco och är en folkkär artist i Finland. 

Willis har tidigare bland annat släppt skivan "Keep Reachin' Up" med The Soul Investigators och "Cola & Jimmu" med Jimi Tenor. Hon har även varit bakgrundssångare i band som Curtis Mayfield, Leftfield och Shawn Lee & Bosq. Därefter har hon gjort en strålande solokarriär och turnerat världen över, och nu har vi glädjen att välkomna henne till Malmö Live.

MALMÖITER – en konsertserie för och av Malmöbor

I höst välkomnar vi er till konsertserien Malmöiter som lyfter önskad musik vars melodier har rötter från världen- och stadens olika hörn - från Sorgenfri till Senegal och via Beirut, Bulltofta, Balkan till Krakow och Kroksbäck. På lördagskvällarna samlas vi och lyssnar på livemusik tillsammans i Living Room på Malmö Live. Malmöiter är en del av Malmö Stads satsning Öppna Malmö och innehållet i konsertserien baseras på Malmö majoritetsgruppers röster -  önskemål om vad de vill se och vad de anser saknas på Malmös musikscen – önskemål som samlats in under pandemiåret och nu äntligen blir till verklighet. Alla konserter har fri entré och sker i nära anslutning till hotellets bar med dryck och enklare mat.

Logotyp Öppna Malmö

Malmöiter ingår i projektet Öppna Malmö som syftar till att skapa en stad för alla.

Senast uppdaterat: 2021-10-11