Konsertserier på Malmö Live
”Jag har min givna plats och behöver inte tänka på biljetter. Konsert betyder högtid och avkoppling från vardagen!”
Abonnent

Hur vill du uppleva säsongen med oss?

Du kanske vill unna dig att se det mesta med fritt val bland säsongens stora och unika upplevelser. Eller så vill du redan nu boka upp vännerna på regelbundna lördagsträffar präglade av symfoniska mästerverk. För de minsta finns även våra populära Nallekonserter till paketpris. 

Med våra olika konsertserier får du inte bara konsertbiljetter till ett billigare pris och på samma plats i salongen varje gång. Du reserverar tid och plats åt musiken och upplevelserna du inte vill missa, så att du lugnt kan slå dig ner och känna dig som hemma – oavsett om du går varje vecka eller om det är mer glest mellan gångerna. Längre ner kan du utforska våra konsertserier: Platina, Guld, Silver, Stora lördag, Lilla lördag, Torsdagsfavoriter och Nalleserien.

Våra konsertserier

Typ Antal Pris Ord.Pris Du sparar Rabatt
Platina 22 konserter 5060 kr 10120 kr 5060 kr 50% rabatt
Guld 11 konserter 3069 kr 5060 kr 1991 kr 40% rabatt
Silver 7 konserter 2254 kr 3220 kr 966 kr 30% rabatt
Stora lördag 6 konserter 1332 kr 1770 kr 438 kr 25% rabatt
Lilla Lördag 4 konserter 944 kr 1180 kr 236 kr 20% rabatt
Torsdagsfavoriter 4 konserter 1472 kr 1840 kr 368 kr 20% rabatt
Nalleserien 4 konserter 624 kr 780 kr 156 kr 20% rabatt

Utforska abonnemangen

Platina

Platina är en konsertserie för dig som vill komma i väg på konsert ofta. Tillsammans med andra hängivna musikälskare får du uppleva 22 torsdagskonserter!

Klicka här för att läsa mer!

Guld

Konsertserien Guld innehåller 11 konserter och är till för dig som vill uppleva musikaliska höjdpunkter från repertoaren.

Klicka här för att läsa mer!

Silver

Silver är en perfekt serie för dig som som vill ge torsdagarna en extra dimension. Njut av 7 storslagna symfoniska konserter som Faurés Requiem, Beethovens Eroica-symfoni, Holsts Planeterna och mer.

Klicka här för att läsa mer!

Stora lördag

6 lördagar reserveras för MSOs eftermiddagskonserter! Stora lördag är en konsertserie för dig som vill förgylla dina lördagar med klassiker!

Klicka här för att läsa mer!

Lilla lördag

4 lördagar kl. 13.00 reserveras för MSOs eftermiddagskonserter. Lilla lördag är en konsertserie för dig som vill förgylla dina lördagar med klassiker!

Klicka här för att läsa mer!

Torsdagsfavoriter

Vill du vara säker på att få uppleva det bästa ur programmet? Då rekommenderar vi att prova på vår serie med Torsdagsfavoriter. 2 konserter på hösten och två på våren!

Klicka här för att läsa mer!

Nalleserien

Fyra nallekonserter med 20% rabatt! Nalleserien är en konsertserie för de små och möjliggör för barn och familjer att gå på Nallekonserter till ett bra pris. Tillsammans med Nalle får barn och medföljande vuxna uppleva klassisk musik när Malmö SymfoniOrkester på ett lekfullt sätt framför symfoniska verk i stora konsertsalen.

Klicka här för att läsa mer!

Ladda ner säsongskatalogen

Relaterade artiklar

“När konserten börjar åker axlarna ner”

Den perfekta platsen finns på övre parkett, lite till vänster på första raden. I alla fall om du frågar Marianne. Redan när Malmö Live byggdes var hon med i en testgrupp som fick sitta och lyssna från olika plaster när det var dags att prova ut akustiken i konsertsalen.

“Här sitter man, i en fantastisk sal i en fantastisk stad”

Möt Kerstin och Jan Sjöberg som hittat det perfekta receptet för en bra lördag – att starta helgen med en konsert med Malmö SymfoniOrkester.

“Musik jag aldrig hört förut – bara att åka med”

De beställer in varsin sallad och uppdaterar varandra om livet. Sedan intar de sina platser i konsertsalen. När Håkan berättade för en god vän att han var redo för fler fritidsintressen och att han hade bestämt sig för att teckna ett abonnemang på en konsertserie, så kom svaret snabbt. Hon hängde gärna på.

“Jag använder mig av musiken för att må bra”

För Rhian Coggins går musik och välmående hand i hand. Läs om hur hennes abonnemang på Platina konsertserie ger henne möjlighet att hitta lugnet och fylla på med positiv energi.

Musiken tar med Rosa-María tillbaka till Buenos Aires

Rosa-María Allendes Carvallo kom till Sverige som 17-åring på 1970-talet, när hennes familj tvingades fly undan militärkuppen i Chile. Vägen till Sverige gick via Buenos Aires, där ett särskilt musikstycke påminner om staden...

Senast uppdaterat: 2023-09-25