Kommande event

Show filters Hide filters
Datum
Lör 28 Maj 2022 14:00
Fri entré Flera scener på Malmö Live Konserthus
040 LIVE FEST
​​​​​​​Lördagen den 28 maj är det premiär för festivalen 040 LIVE FEST. Tre olika scener på Malmö Live Konserthus med allt från panelsamtal till livekonserter!
Lör 28 Maj 2022 15:15
Fri entré Kanalscenen
Panelsamtal med Hampus Hedström x3
Hampus Hedström är inte bara en av landets främsta Youtubers med sin humorkanal, utan har också medverkat i flertalet humorproduktioner som till exempel Mumbo Jumbo och Bert. Hampus är dessutom en flitig programledare och har programlett bland annat Guldtuben år 2017 och Kids Choice Awards i Los Angeles.

Tillsammans med kollegan Keyyo driver han podcasten ”Frågar åt en kompis” där de diskuterar om olika tabubelagda ämnen. Vi välkomnar Hampus som moderator för våra panelsamtal!
Lör 28 Maj 2022 17:00
Fri entré Kuben
040 Live: THE BATTLE OF K-POP!
På Malmö Lives scen tävlar olika dansgrupper med komplexa koreograferade K-pop nummer, med dansstilar som t.ex. jopping, popping och locking, i hopp om att ta hem förstaplatsen.
Lör 28 Maj 2022 20:50
Fri entré Trädäcket
Angelino
Det senaste framtidslöftet från Malmö, Angelino, lämnar ingen oberörd. Hans moderna pop sound kommer med den högkvalitativa svenska standard som genom årtionden har tagit världen med storm. Angelino medverkade i Melodifestivalen 2022 med låten ”The End”. Låten skapades efter att hans 10 år långa förhållande tog slut och det var efter detta Angelino sa upp sig från sitt heltidsjobb och vågade ta beslutet att satsa 100% av hans energi på hans musikkarriär.
Lör 28 Maj 2022 21:15
Fri entré Trädäcket
Mona Masrour
Ett röstfenomen som berör på djupet, ett framtidshopp som redan är här. Mona Masrour har tidigare gästat låtar av Yasin, Jelassi och AMR men det var först 2019 som debutsingeln ”Med tiden” släpptes. Debuten och efterföljande ”Påminner mig/Får aldrig nog”, sedan ”EASY” och ”EXCLUSIVE” visade att vi har en ny, klart lysande stjärna på den svenska musikscenen.

Nu är Mona Masrour mer aktuell än någonsin. Debutalbumet ”Scener”, producerat av Nisj och med inhopp av 1.Cuz, Guleed, L1NA och Mazzo, höjdes till skyarna av kritiker. Hon har utnämnts av DN till ett stjärnskott att hålla koll på 2021 och TT förutspådde att Mona går en ljus framtid till mötes. Och hon är redan på god väg. Under årets Grammisgala var hon flerfaldigt nominerad och prisades som Årets Nykomling.
Senast uppdaterat: 2022-01-12