Tillsammans med Nalle får barn och familjer uppleva klassisk musik när Malmö SymfoniOrkester på ett lekfullt sätt framför symfoniska verk i den stora i konsertsalen. Nalle tar oss också med på äventyr och lär oss mer om instrumenten i symfoniorkestern. Nalle gästar också i andra uppsättningar för barn och familj.

Nallekonsert på Malmö Live!

Nallekonserter med MSO

Den 18 april 2023 öppnar vi upp försäljningen för Nalleserien 23/24 med fyra lördagskonserter under säsongen. I konsertprogrammet för Nalle får vi uppleva allt från mysterier, traditionell lucia till känslor kopplade till musiken.
 

På en Nallekonsert får ditt barn eller barnbarn uppleva symfonisk musik på ett lekfullt sätt när Malmö SymfoniOrkester tillsammans med Nalle framför klassiska verk i konsertsalen. Barnen tas på största allvar i mötet med symfoniorkestern och får tillsammans med Nalle en fin introduktion i den klassiska musikens värld. Ta gärna med dig ett favoritgosedjur som sällskap, så reser vi ut i världen!

 

Aktiviteter innan Nallekonserten

Kom gärna i god tid så barnen hinner uppleva allt skoj som händer i foajén på Malmö Live i samband med Nallekonserterna. Vi kommer att pyssla och lyssna på härlig musik från Kulturskolan på Kanalscenen. Pannkakor finns att köpa i barerna på entréplan. 

Nalles pysselsaker

Pyssla med Nalle

I samband med Nallekonserten finns pyssel i foajén.

Kulturskolan

Kulturskolan underhåller

På Kanalscenen bjuder elever från olika kulturskolor i Skåne på härlig musik. Passa på att lyssna en stund  efter Nallekonserten och kanske väcks nyfikenhet att själv börja spela något instrument?

Pannkakor på Nallekonserterna

Pannkakor

Ladda energi med smarriga pannkakor när ni är på Nallekonsert. Pannkakor finns att köpa i barerna och bistron på entréplan från och med kl 10. 🥞

Senast uppdaterat: 2024-01-17