Hur köper jag enklast biljett? 

Enklaste sättet att köpa biljett är via hemsidan. Du kan se hela vårt program genom att klicka här. 

Vilka alternativ har jag för att få mina biljetter levererade?

Dina e-biljetter finns på mina sidor under dina bokningar. En länk till dina biljetter finns även i den bokningsbekräftelse som skickas till din mejl efter biljettköp. E-biljetten går enkelt att skriva ut, dela, eller scanna i mobiltelefonen på plats.

Kan jag betala med kontanter i Biljettcenter? 

Vi hanterar inte kontanter i Biljettcentret och kan endast erbjuda kortbetalning. 

Var finns Biljettcenter?

Malmö Live Konserthus

Fiskehamnsgatan 9

Har ni rabatterade biljetter för barn, ungdomar, studenter och pensionärer?

Barnrabatt: På de konserter som har barnrabatt framgår det när du väljer plats. Barn är generellt till och med 17 år (om inte annat anges)

Ungdomsrabatt: På de konserter som har ungdomsrabatt framgår det när du väljer plats. Ungdom är generellt till och med 26 år (om inte annat anges)

Studentrabatt: På de konserter som har studentrabatt framgår det när du väljer plats. Du behöver visa upp giltigt studentkort vid entré in till salongen om publikvärden efterfrågar det.

Pensionärsrabatt:  På de konserter som har pensionärsrabatt framgår det när du väljer plats. Pensionär är du från 65 år eller om du är sjukpensionär. Du behöver visa upp ditt leg/intyg vid entré in till salongen om publikvärden efterfrågar det. 

Vad kostar garderoben?

Garderoben öppnar en timme innan konsert och kostar 30 kronor. På symfoniorkesterns abonnemangskonserter är garderoben gratis. Det går bra att ha med sig jacka och liten väska in i konsertsalen, men stora ryggsäckar eller resväskor är inte tillåtna.

Har ni rabatt vid gruppbokningar?

På vissa evenemang erbjuds rabatt vid gruppbokningar där sällskapet överskrider 10 personer. Önskar du göra en gruppbokning kontaktar du Biljettcenter.

Vad är en lyssnarplats?

En lyssnarplats är en stol som har begränsad till mycket begränsad sikt. Platsen är billigare än andra platser, och du behöver eventuellt luta dig fram för att kunna se scenen. 

Vem behöver biljett?

Alla som ska gå på konsert behöver en biljett oavsett ålder. 

Vad har ni för åldersgräns på era evenemang? 

På de flesta av våra konserter och föreställningar har vi en rekommenderad åldersgräns, och som finns angiven vid respektive evenemang på vår hemsida. Om det ej står en åldersgräns gäller följande: Konserter med förstärkt ljud har åldersgräns 13 år på grund av ljudnivån, detta enligt svensk lag. På evenemang där alkohol serveras är åldersgräns 18 år och giltig legitimation krävs. Vid frågor kontakta biljettcenter. 

Kan jag använda Malmönyckeln eller motsvarande intyg på Malmö Live Konserthus?

Malmö Live Konserthus ingår i samarbetet Malmönyckeln – ett kort som ska underlätta för personer med funktionsnedsättningar att ta del av aktiviteter i samhället. Med hjälp av Malmönyckeln (eller motsvarande ledsagarintyg) får man ta med sig en stödperson till våra konserter med Malmö SymfoniOrkester utan extra kostnad. Tänk på att ta med ditt Malmönyckelkort eller ledsagarintyg när du besöker oss och köper biljett. Rullstolsplatser och ledsagare bokas via biljettcenter.

Vad gäller för återköp och ångerrätt?

Vi erbjuder inte återköp av biljetter. Om du har en biljett till en av MSO:s ordinarie konserter är det möjligt att byta till en annan ordinarie MSO-konsert inom samma säsong, senast 3 dagar före den ursprungliga konserten. Vid byte av lösbiljetter tillkommer en avgift på 30 kr per biljett. 

Ovanstående regler för byte gäller för de konserter som arrangeras av Malmö Live Konserthus.

  • Observera att byte av konserter inte gäller på crossover-konserter.

Kan jag köpa biljetter på andrahandsmarknaden? 

Vi rekommenderar inte köp av biljetter till Malmö Live Konserthus på andrahandsmarknaden då det kan förekomma felaktiga biljetter. Vi ansvarar ej för biljetter köpta i andra hand. 

Var kan jag köpa presentkort?

Du köper via hemsidan eller Biljettcenter. Presentkorten är giltiga i två år från inköpsdatum och gäller till alla konserter och föreställningar där Malmö live konserthus säljer biljetterna. Det gäller också vid förbeställning av mat och dryck till pausen, däremot inte vid köp i barerna.

Du kan köpa presentkort på vår hemsida genom att klicka här

Hur ser era köpvillkor ut?

Klicka här för att komma till våra allmänna köpvillkor.

 

Hur kontaktar jag biljettcenter

Biljettcenter har öppet för frågor på mejl eller över telefon.

Epost: @email    

Öppettider via telefon, 040 34 35 00 – måndag-torsdag mellan kl. 12-15 

Senast uppdaterat: 2024-04-10