Hur köper jag enklast biljett? 

Enklaste sättet att köpa biljett är via hemsidan. Du kan se hela vårt program genom att klicka här. 

Kan jag köpa biljetter via telefon? 

Ja, ring Biljettcenter på 040 34 35 00. 

Vilka alternativ har jag för att få mina biljetter levererade?

Du kan välja tre olika sätt att få dina biljetter på. 

  • PDF-biljett: Du får dina biljetter mailade som en .pdf och kan enkelt skriva ut biljetten själv.

  • Vanlig post: Biljetterna skickas till dig via post mot en avgift på 30 kr.

  • Hämta i Biljettcenter: Du hämtar dina biljetter i Biljettcentret på Malmö Live.  

Kan jag betala med kontanter i Biljettcenter? 

Vi hanterar inte kontanter i Biljettcentret och kan endast erbjuda kortbetalning. 

Var finns Biljettcenter?

Malmö Live Konserthus, på plan 1

Dag Hammarskjölds torg 4

Har ni rabatterade biljetter för barn, ungdomar, studenter och pensionärer?

Barnrabatt: På de konserter som har barnrabatt framgår det när du väljer plats. Barn är generellt till och med 17 år (om inte annat anges)

Ungdomsrabatt: På de konserter som har ungdomsrabatt framgår det när du väljer plats. Ungdom är generellt till och med 26 år (om inte annat anges)

Studentrabatt: På de konserter som har studentrabatt framgår det när du väljer plats. Du behöver visa upp giltigt studentkort vid entré in till salongen om publikvärden efterfrågar det.

Pensionärsrabatt:  På de konserter som har pensionärsrabatt framgår det när du väljer plats. Pensionär är du från 65 år eller om du är sjukpensionär. Du behöver visa upp ditt leg/intyg vid entré in till salongen om publikvärden efterfrågar det. 

Har ni rabatt vid gruppbokningar?

På vissa evenemang erbjuds rabatt vid gruppbokningar där sällskapet överskrider 10 personer. Önskar du göra en gruppbokning kontaktar du Biljettcenter.

Vad är en lyssnarplats?

En lyssnarplats är en stol som har begränsad till mycket begränsad sikt. Platsen är billigare än andra platser, och du behöver eventuellt luta dig fram för att kunna se scenen. 

Vem behöver biljett?

Alla som ska gå på konsert behöver en biljett oavsett ålder. 

Vad har ni för åldersgräns på era evenemang? 

På de flesta av våra konserter och föreställningar har vi en rekommenderad åldersgräns, och som finns angiven vid respektive evenemang på vår hemsida. Om det ej står en åldersgräns gäller följande: Konserter med förstärkt ljud har åldersgräns 13 år pga ljudnivån, detta enligt svensk lag. Vid konserter utan förstärkt ljud med Malmö Symfoniorkester är det förälders ansvar att besluta om konserten är lämplig för ens barn. På evenemang där alkohol serveras är åldersgräns 18 år och giltig legitimation krävs. Vid frågor kontakta biljettcenter. 

Kan jag använda Malmönyckeln eller motsvarande intyg på Malmö Live Konserthus?

Malmö Live Konserthus ingår i samarbetet Malmönyckeln – ett kort som ska underlätta för personer med funktionsnedsättningar att ta del av aktiviteter i samhället. Med hjälp av Malmönyckeln (eller motsvarande ledsagarintyg) får man ta med sig en stödperson till våra konserter med Malmö SymfoniOrkester utan extra kostnad. Tänk på att ta med ditt Malmönyckelkort eller ledsagarintyg när du besöker oss och köper biljett. Rullstolsplatser och ledsagare bokas via biljettcenter.

Vad gäller för återköp och ångerrätt?

Vi erbjuder inte återköp av biljetter. Om du har en biljett till en MSO-konsert är det möjligt att byta till en annan ordinarie MSO-konsert senast 3 dagar före den ursprungliga konserten. Vid byte av lösbiljetter tillkommer en avgift på 30 kr per biljett.

Kan jag köpa biljetter på andrahandsmarknaden? 

Vi rekommenderar inte köp av biljetter till Malmö Live Konserthus på andrahandsmarknaden då det kan förekomma felaktiga biljetter. Vi ansvarar ej för biljetter köpta i andra hand. 

Var kan jag köpa presentkort?

Du köper via hemsidan eller Biljettcenter. Presentkorten är giltiga i två år från inköpsdatum och gäller till alla konserter och föreställningar där Malmö live konserthus säljer biljetterna. Det gäller också vid förbeställning av mat och dryck till pausen, däremot inte vid köp i barerna.

Du kan köpa presentkort på vår hemsida genom att klicka här

Hur ser era köpvillkor ut?

Klicka här för att komma till våra allmänna köpvillkor.

Senast uppdaterat: 2021-08-30