Familj med barn i olika åldrar möts i foajén inför en konsert med MSO

Möt en musiker! 
Kom med era frågor – stora som små! Undersök spännande instrument, hör vindlande berättelser och möt en av de musiker som står på scenen under konserten. Vi berättar både om kompositörer, hur en dirigent arbetar och vilka instrument som spelar en särskild roll under just den konsert ni ska besöka. Kanske är det så att ni redan har hört musiken?  

NÄR & VAR? 
De utvalda konserterna sker alltid på en lördag kl 13.00. Nyfiken På startar innan konserten då vi samlas kl 12.00 vid Irisrummet plan 2. 
När du bokar en biljett med ålderskategorin 8-12 år får du en automatisk inbjudan till Nyfiken på. Inbjudan skickas ut till dig via mail ca en vecka innan konserten.
 
 
50% rabatt för barn 
Barn 8-12 år betalar halva priset på konserten jämfört ordinarie biljettpris. Ni kan fritt välja platser i Konsertsalen. 
 

PS: Givetvis är barn och unga välkomna på alla Malmö SymfoniOrkesters konserter. All publik upp till 26 år har 50% rabatt på ordinarie biljettpris. Men det är enbart utvalda konserter som har Nyfiken på – en introduktion för konsertbesökare mellan 8-12 år. 

Konserter som ingår

Beethoven's fifth symphony with MSO at Malmo Live
25 november 2023 73-148 kronor Konsertsalen
Nyfiken på: Beethovens femma
”Nyfiken på” är en skräddarsydd konsertintroduktion för barn 8-12 år där barnen bland annat får träffa en musiker ur Malmö SymfoniOrkester och ställa frågor innan konserten. Visste du t ex att Beethovens femma har skickats ut i rymden av Nasa för att representera mänskligheten på jorden?
Peer Gynt at Malmo Live
16 mars 2024 73-148 kronor Konsertsalen
Nyfiken på: Bergakungens sal (Peer Gynt)
”Nyfiken på” är en skräddarsydd konsertintroduktion för barn 8-12 år där barnen får träffa en musiker ur Malmö SymfoniOrkester och ställa frågor innan konserten. I Bergakungens sal kan vi med spänning höra skogens troll, jättar och häxor i den symfoniska musiken. Var göms egentligen Bergakungens skatt?
Senast uppdaterat: 2023-11-17