Malmöiter: Acustico

2 oktober 2021
Living Room
ca 1 timme
Malmö Live Konserthus
Lör 2 Okt 20:00
Fri entré
Acustico

Acustico är en akustisk ensemble bestående av musikerna Amdi Bajram, Dejan Stankovic och Petar Caulev som spelar och sjunger traditionell musik från Balkan.

Förutom de mest kända låtarna och rytmerna från Balkan har de även influenser av instrumental jazzmusik, tango och klassisk musik. Nu intar de scenen i Living Room under konsertserien Malmöiter. Missa inte det!

MALMÖITER – en konsertserie för och av Malmöbor

I höst välkomnar vi er till konsertserien Malmöiter som lyfter önskad musik vars melodier har rötter från världen- och stadens olika hörn - från Sorgenfri till Senegal och via Beirut, Bulltofta, Balkan till Krakow och Kroksbäck. På lördagskvällarna samlas vi och lyssnar på livemusik tillsammans i Living Room på Malmö Live. Malmöiter är en del av Malmö Stads satsning Öppna Malmö och innehållet i konsertserien baseras på Malmö majoritetsgruppers röster -  önskemål om vad de vill se och vad de anser saknas på Malmös musikscen – önskemål som samlats in under pandemiåret och nu äntligen blir till verklighet. Alla konserter har fri entré och sker i nära anslutning till hotellets bar med dryck och enklare mat.

Logotyp Öppna Malmö

Malmöiter ingår i projektet Öppna Malmö som syftar till att skapa en stad för alla.

Senast uppdaterat: 2021-09-22