Malmöiter: Cumbian Colors (DK)

23 oktober 2021
Living Room
ca 1 timme
Malmö Live Konserthus
Lör 23 Okt 20:15 Passerat
Fri entré
Cumbian Colors

Ladda för fest! Från Köpenhamn kommer denna orkester som balanserar mellan folk- och dansmusik. Klarinettmelodier och afrikanska influenser, inspirerade av 60- och 70-talens cumbiaband i Colombia.

Låtarna är komponerade av Michael Miña och Cristian Alejandro Jara och arrangeras av Cumbian Colors. Presentatör för kvällen Miriam Aida, kommer att introducera bandet och även berätta om sin egen koppling till Malmö och sitt eget musicerande. Kom gärna för lite härligt häng med oss i baren innan och efter konserten. Baren har öppet 16-00. Missa inte detta!

På scen

Tine Vitkov, klarinett och saxofon

Michael Miño, bas

Cristian Allé, sång & gitarr

Yannik Vikingo Hartig, timbal/trummor

Alex Opazo, slagverk

Oscar Polo, slagverk

 

MALMÖITER – en konsertserie för och av Malmöbor

I höst välkomnar vi er till konsertserien Malmöiter som lyfter önskad musik vars melodier har rötter från världen- och stadens olika hörn - från Sorgenfri till Senegal och via Beirut, Bulltofta, Balkan till Krakow och Kroksbäck. På lördagskvällarna samlas vi och lyssnar på livemusik tillsammans i Living Room på Malmö Live. Malmöiter är en del av Malmö Stads satsning Öppna Malmö och innehållet i konsertserien baseras på Malmö majoritetsgruppers röster -  önskemål om vad de vill se och vad de anser saknas på Malmös musikscen – önskemål som samlats in under pandemiåret och nu äntligen blir till verklighet. Alla konserter har fri entré och sker i nära anslutning till hotellets bar med dryck och enklare mat.

Logotyp Öppna Malmö

Malmöiter ingår i projektet Öppna Malmö som syftar till att skapa en stad för alla.

Senast uppdaterat: 2022-10-24