Nyfiken på: Beethovens femma

25 november 2023
Konsertsalen
ca 45 minuter (ingen paus)
8-12 år
Malmö Live Konserthus
73-148 kronor

Nyfiken på: Beethovens femma

BA-DA-DA-BAM! Den här konserten innehåller en av världens mest kända strofer. Orkestern är maxad och tonerna kommer att kännas i hela kroppen. Men visste du att Beethovens femma har skickats ut i rymden av Nasa för att representera mänskligheten på jorden?  
 
Under Nyfiken på: Beethovens femma får ni möta en musiker ur Malmö SymfoniOrkester som både berättar om musiken och roliga fakta om de instrument som står i centrum under konserten. Barn och deras vuxna är välkomna – här får ni ställa alla frågor ni har om både Beethoven, symfoniorkestern och hur det är att spela så maffiga melodier.

 
VAR? Irisrummet på plan 2. 
 
NÄR? De utvalda konserterna går alltid på en lördag kl 13.00. När du bokar en biljett med ålderskategorin 8-12 år får du en automatisk inbjudan till Nyfiken på. Inbjudan med tider för samling kommer till din mail. 
 
50% rabatt för barn 
Barn 8-12 år betalar halva priset jämfört ordinarie biljettpris. Ni kan fritt välja platser i Konsertsalen. 

Så här bokar du biljett

- Klicka på Köp biljett i evenemanget

- Välj en biljett under priskategorin Barn 8-12

- För de vuxna väljer du biljetter med ordinarie pris

Upptäck Nyfiken på

Läs mer om konceptet

Är ditt barn nyfiken på stora musikaliska upplevelser?  Vi har valt ut två symfoniska konserter med kända musikstycken och lagom konsertlängd som ger en spännande ingång till den klassiska musiken. Innan konserten bjuder vi barn och vuxna till ett möte med en av våra musiker där ni får en alldeles egen konsertintroduktion, anpassad för ung publik. 

Klicka här för att läsa mer & upptäcka fler konserter!

Senast uppdaterat: 2023-09-14