Konserthuset drivs av Malmö Live Konserthus AB, ett helägt dotterbolag till Malmö stad och bedriver konsertverksamhet med bidragsstöd av Malmö stad, Region Skåne och Staten. Bolaget profilerar konserthuset och Malmö som musikstad genom att utveckla och komplettera musiklivet både i staden och i regionen. I verksamheten ingår Malmö SymfoniOrkester och programområdena arrangemang och konsert, mötesplatsen, kulturpolitiskt program samt uthyrningar till externa aktörer.

Medarbetarna på Malmö Live representerar en stor bredd av kompetenser. Utöver musikerna i MSO finns till exempel yrken som producent, orkesterbiblioterkarie, produktionsledare, ljudtekniker, ljustekniker, publikvärd, lokalvårdare, kommunikatör, musikpedagog mfl.

Hela verksamheten finns under samma tak på Dag Hammarskjölds torg 4.

Är vi rätt arbetsplats för dig?

På Malmö Live jobbar vi för att arbetsplatsen ska präglas av arbetsglädje och hållbarhet, där medarbetarna ska känna kreativitet och engagemang. Arbetskulturen ska präglas av samarbete, tolerans, inkludering och respekt.

Utveckling och lärande är en del av vår vardag.

Vad erbjuder vi?

Hos får du vara med och bidra till att Malmö utvecklas till en ledande, kraftfull och dynamisk musikstad. Du får vara med och bidra till att stadens invånare samlas och inspireras kring musik och vår övertygelse är att detta bidrar till ökad livskvalitet och gemenskap.

Lediga tjänster presenterar vi här på sidan.

 

Just nu söker vi

Teknikchef

Malmö Live Konserthus erbjuder en bred repetoar av konsert- och musikaktiviteter. Produktionen är omfattande med allt från klassiska symfonikonserter till babyrytmik, från podcasts om minimalistisk musik till storbandskonserter, från intima foajékonserter till filmkonserter och stora utomhusevents, från uthyrningar till egenproduktioner och strategiska samarbeten. Vi har en vision om att engagera människor i musik, oavsett genre, oavsett kulturell bakgrund.

Läs mer och ansök här!

HR-ansvarig

Malmö Live Konserthus erbjuder en bred repertoar av konsert- och musikaktiviteter. Produktionen är omfattande, med allt från klassiska symfonikonserter till babyrytmik, från podcasts om minimalistisk musik till storbandskonserter, från intima foajékonserter till filmkonserter och stora utomhusevents, från uthyrningar till egenproduktioner och strategiska samarbeten. Vi har en vision om att engagera människor i musik, oavsett genre, oavsett kulturell bakgrund.

Är du en erfaren HR-person som vill vara med och utveckla den livsviktiga kulturen i Malmö? Då har vi ett spännande och viktigt uppdrag till dig på Malmö Live Konserthus AB! 

Läs mer och ansök här!

Senast uppdaterat: 2021-09-13