Via Malmös Citytunnel når du även härliga Köpenhamn på enbart 35 minuter. Är du en vän av arkitektur och vill skåda både gammalt och nytt, hittar du både Malmöhus Slott och Turning Torso på gångavstånd från hotellet.

Hotell, kongress och konferens

Clarion Hotel & Congress Malmö Live ligger vägg-i-vägg med Malmö Live Konserthus och erbjuder 444 stilrena hotellrum med skandinavisk design och stora fönster. Bor man på några utav de högre våningarna kan man se ut över Öresund och Malmös stadspuls. Mittenpartiet av byggnaden erbjuder 23 möteslokaler, som sprider sig över fem våningar och omringas av inspirerande öppna ytor perfekt för fika och mingel. Möteslokalerna kan erbjuder kapacitet på allt från 2 deltagare till 1500, vilket blir citykärnans största anläggning. 

I hotellgymmet finns möjlighet till gym och traditionell bastu. Vi har även personliga tränare på plats som finns tillgängligt vid förbokning. Vill du hellre jogga en tur utomhus ligger vackra Slottsparken på gångavstånd. Be receptionen om hjälp, så tipsar de dig om bästa löprundan!

I hjärtat av Malmö Live hittar man Malmös vardagsrum, Living Room. Här erbjuds sköna dagar och kvällar med musik, konst och design i fokus. En enklare lunch eller kaffe under dagen och en botanisk värld med Gin & Tonics i världsklass på kvällarna! 

Läs mer om Clarion Hotel & Congess Malmö Live på deras hemsida, klicka här för att komma till strawberry.se

Restauranger och barer

Under vårt fantastiska tak finns flera olika smaksensationer att fresta med. Cantina Otro Mas - Latinamerikanska smaker som för sinnena direkt till värmen och den vänliga atmosfären. Vill du dessutom ha en cocktail är Living Room Bar redo att skapa nya minnen. I april 2024 öppnar Grand Italian. Under sommaren är The Terrace öppen - vår takterrass som ger den genuina känslan av Malmö och dess stora hjärta.

Grand Italian

Grand italian

Vår nya destination för italienska matupplevelser. På 25e våningen i ny eklektisk design skapar vi en exceptionell matresa genom Italien. Till det en stor italiensk vinlista, cocktailbar och den magiska utsikten av Malmö och Öresund. Benvenuti!

Uno Mas som en del av Strawberry hotels restauranger i huset Malmö Live

Cantina Otro Mas - en latinamerikansk kulinarisk upplevelse!

Menyn är en hyllning till de heta och kryddiga smaker som definierar det latinamerikanska köket. Våra cocktails tar dig med på en äventyrlig resa och tillsammans med de smakrika rätterna infinner sig den genuina känslan av Latinamerika!

Ung man avnjuter dryck i pausen till konsert på Malmö Live Konserthus

Det finns ännu fler restauranger i kvarteret!

Inom kvarteret Malmö Live finns det flertalet restauranger med något för alla smaker. I huset finns också konserthusets restaurang, Bistro Live. Granne med oss hittar du Malmö Saluhall med ett stort utbud av mat, fika och livsmedel. Inom en radie på några hundra meter finns flera matställen, däribland foodcourten på Malmö Central. 

Klicka här för att läsa mer om restaurangerna i kvarteret Malmö Live

Senast uppdaterat: 2024-01-25