No Business Like Show Business

25 september 2022
Konsertsalen
ca 2 timmar och 45 minuter inkl. paus
Creandia Event & Kommunikation
Sön 25 Sep 18:00 Passerat
585 kr
No business like show business eventbild

Supergruppen The Mamas frontar nyskriven musikalkonsert

No Business Like Show Business är ett oväntat, men spännande möte mellan The Mamas gospelröster och traditionell musikal – något som ingen äkta musikalfantast har råd att missa.

Konserten, som ges i två akter, har ett nyskrivet manus av den skånska musikalkompositören Jan-Erik Sääf och presenterar historiens största musikallåtarsamt allt räv- och rackarspel som pågår bakom kulisserna. 

Publiken får lyssna till låtar ur Annie Get Your GunLes MisérablesJesus Christ SuperstarWe Will Rock YouBeauty And the BeastCompany och Frozen, men också till ytterligare pärlor från ”smalare” musikaler.

 

No Business Like Show Business har lyckats samla den skånska musikal-eliten under en och samma föreställning:

• Andreas Eldeen (tenor) – känd från ex. Så som i himmelen, Les Misérables, Jesus Christ Superstar

• Kim Bergkvist (sopran) – känd från ex. A Little Night Music, The Las FiveYears, Hamlet

• Johan Wikström (barryton) – känd från ex. West Side Story, Blodsbröder, Sweeney Todd

• Kristina Hahne (alt) – känd från ex. Cabaret, Annie, Sound of Music

Våra fyra solister tar dig med på en resa bortom de välputsade premiärleendena. För vad rör sig egentligen i huvudet på en musikalartist? Vad har de sett och varit med om som publiken aldrig fått veta? Närmare Broadway och West End än musikalföreställningen No Business Like Show Business går inte att komma.

 

Kapellmästare: Jan Erik Sääf

Övriga musiker: Olof Löfgren (piano), Kalle Magnusson (bas), Peter Fältskog (trummor)

Regi och koreografi: Melker Sörensen

 

Boka pausservering här!

 

NO BUSINESS LIJE SHOW BUSINESS PROMO 1
Musikalartisterna Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne.
Musikalartisterna Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne.

Medverkande

The Mamas
The Mamas förgyller konserten med sina fantastiska röster och sitt moderna soul- och gospelsound. De självutnämnda sympatiska divorna slog igenom över en natt som körsångerskor när de medverkade i Melodifestivalen 2019 tillsammans med John Lundvik. Året efter tävlade de själva med låten ”Move” och de vann återigen svenska folkets hjärtan.
Andreas Eldeen
Andreas Eldeen är artisten som trivs lika bra på Malmö Operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano. Med tio produktioner på Malmö Opera och hundratals konserter i ryggen har Andreas Eldeen hittat sin plats, sitt sound och sin publik. 
Kim Bergkvist
Kim Bergkvist är musikalartist, utbildad på anrika The Royal Academy of Music i London samt på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg.Läs mer
Johan Wikström
Johan Wikström är utbildade på Teaterhögskolan i Malmö. Han har gjort roller som Riff i West Side Story, Edward i Blodsbröder på Värmlandsoperan, fackpampen Big Davey i Billy Elliot på Malmö Opera, Pilatus i Jesus Christ Superstar på Göteborgsoperan. Läs mer
Kristina Hahne
Kristina Hahne är utbildad musikalartist och har arbetat på scen sedan 2001, både i musikaler, shower och olika konserter. Hon har gett liv till karaktärer som Sally Bowles i ”Cabaret”, Miss Hannigan i ”Annie”, Demeter i ”Cats”, Syster Berthe i "Sound of Music, Mickie i ”Grease”, Fru Storch i "Sällskapsresan The Musical”, Marta i "Spring Awakening", Claudine i "Can-Can” och Fröken Svan i ”Mölle by the Sea” på Fredriksdalsteatern. Kristina har även kunnat ses i musikaler som Jekyll&Hyde, Legally Blonde och My fair Lady. Det bästa Kristina vet att få jobba fram olika karaktärer och förmedla deras historia till en publik. Just nu är hon aktuell i "Mitt om natten" på Nöjesteatern i Malmö
Senast uppdaterat: 2022-09-19