pridecity

Årets WorldPride House kommer att bestå av såväl fysiska som digitala miljöer. Flera föreläsningar kommer att streamas i realtid och även finnas tillgängliga för digital spridning i efterhand. WorldPride House är gratis för alla besökare och innehållet spänner över en enorm bredd, där frågor som rör politik, lust och sexualitet, hälsa, kultur, arbete, familj, våld och mycket mer dryftas. För att skapa ett interaktivt utrymme blandas föreläsningar med workshops, kurser och do it yourself, med sociala utrymmen där det också är möjligt att bara vara. Detta kommer även att vara platsen för en internationell summit om HBTQIA+ flyktingar, gränser och migration under hela fredagen den 20 augusti. Summiten är en del av det sundsöverskridande programmet Human Rights Forum.


Länk till Malmö Prides alla evenemang hittar du här:

 

I samband med Pride har vi på Malmö Live Konserthus arrangerat nedanstående evenemang:
 

MOTHER / RUFUS & MARTHA WAINWRIGHT

De ikoniska artisterna Rufus Wainwright och Martha Wainwright kommer till Malmö Live Konserthus för att framföra den unika konserten Mother – inspirerad av deras legendariska mor musikern Kate McGarrigle. Tillsammans med pianisten Laurence Bekk-Day bjuder de på klassiska låtar om moderskap, så som Gounods Ave Maria, Freddie Mercurys Bohemian Rhapsody och John Lennons Mother.

DISCO NIGHT FEVER

Ladda för en helkväll med glitter, platåskor, glam och dansglädje. När hits som Disco Inferno, I Will Survive och September framförs av de färgsprakande solisterna Lina Hedlund, Andreas Lundstedt och Linda Pritchard, tillsammans med Malmö SymfoniOrkester blir det svårt att sitta still.

MÅNDAGSMUSIKEN PRIDE EDITION

Under World Pride omvandlar vi vår konsertserie Måndagsmusiken till en minifestival med artisterna Hanutten, Dotter och HATER.


Varmt välkomna!

 

Du kanske också är intresserad av

Publicerad: 2021-09-03

Folkfest Malmö flyttar in på Malmö Live about

Den 23 oktober välkomnar vi ett varmt och brokigt program från Folkfest Malmö – festivalen som bjuder på folk- och världsmusikens nerv och ekvilibrism, sväng, svett och improvisation, frihetskänsla, svårt vemod, värme och sprittande glädje.

Läs mer about Folkfest Malmö flyttar in på Malmö Live
Senast uppdaterat: 2021-08-11