Via Malmös Citytunnel når du även härliga Köpenhamn på enbart 35 minuter. Är du en vän av arkitektur och vill skåda både gammalt och nytt, hittar du både Malmöhus Slott och Turning Torso på gångavstånd från hotellet.

Hotell, kongress och konferens

Clarion Hotel & Congress Malmö Live ligger vägg-i-vägg med Malmö Live Konserthus och erbjuder 444 stilrena hotellrum med skandinavisk design och stora fönster. Bor man på några utav de högre våningarna kan man se ut över Öresund och Malmös stadspuls. Mittenpartiet av byggnaden erbjuder 23 möteslokaler, som sprider sig över fem våningar och omringas av inspirerande öppna ytor perfekt för fika och mingel. Möteslokalerna kan erbjuder kapacitet på allt från 2 deltagare till 1500, vilket blir citykärnans största anläggning. 

I hotellgymmet finns möjlighet till gym och traditionell bastu. Vi har även personliga tränare på plats som finns tillgängligt vid förbokning. Vill du hellre jogga en tur utomhus ligger vackra Slottsparken på gångavstånd. Be receptionen om hjälp, så tipsar de dig om bästa löprundan!

I hjärtat av Malmö Live hittar man Malmös vardagsrum, Living Room. Här erbjuds sköna dagar och kvällar med musik, konst och design i fokus. En enklare lunch eller kaffe under dagen och en botanisk värld med Gin & Tonics i världsklass på kvällarna! 

Läs mer om Clarion Hotel & Congess Malmö Live på deras hemsida, klicka här för att komma till strawberry.se

Restauranger och barer

Under vårt fantastiska tak finns flera olika smaksensationer att fresta med. Uno Mas - Mexikansk streetfood som för sinnena direkt till Centralamerika, värmen och den vänliga atmosfären. Sky Bar Malmö Live - Nordiska smaker med lokala råvaror i såväl klassiska som nya kombinationer med exceptionell utsikt och horisonten i blickfånget. Vill du dessutom ha en cocktail är både Living Room Bar och baren på Sky Bar Malmö Live redo att skapa nya minnen. Under sommaren är The Terrace öppen - vår takterrass som ger den genuina känslan av Malmö och dess stora hjärta.

Sky bar på hotellet i huset Malmö Live

Sky Bar Malmö Live

En unik mötesplats för såväl Malmöbor som turister, hela 85 meter över havet. Med ett nordiskt kök och enorm passion för lokalt odlade råvaror i säsong, lagas maten från grunden med såväl klassiska som nya smaker med en oanad twist som höjer rätterna till skyarna. Fantastiska drinkar och den gränslösa kärleken till mat med en oförglömlig utsikt över Öresund, Köpenhamns siluett och Malmös underbara innerstad. Boka bord för middag eller kom förbi baren på en drink!

Uno Mas som en del av Strawberry hotels restauranger i huset Malmö Live

Uno Mas

Uno Mas, en till! Ja, så låter det på vårt mexikanska streethak. I hjärtat av multikulti-Malmö kan du uppleva häftiga smaker, kittlande stark mat och skapa nya minnen. Skåla med grannen medan ni besöker margarita-town, vi vet ju hur det kommer sluta… Uno Mas!

Räkmacka

Det finns ännu fler restauranger i kvarteret!

Inom kvarteret Malmö Live finns det flertalet restauranger med något för alla smaker. Granne med oss hittar du Malmö Saluhall med ett stort utbud av mat, fika och livsmedel. Inom en radie på några hundra meter finns flera matställen, däribland foodcourten på Malmö Central. 

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄS MER OM RESTAURANGERNA I KVARTERAT MALMÖ LIVE

Senast uppdaterat: 2023-08-29