Via Malmös Citytunnel når du även härliga Köpenhamn på enbart 35 minuter. Är du en vän av arkitektur och vill skåda både gammalt och nytt, hittar du både Malmöhus Slott och Turning Torso på gångavstånd från hotellet.

Hotell, kongress och konferens

Clarion Hotel & Congress Malmö Live ligger vägg-i-vägg med Malmö Live Konserthus och erbjuder 444 stilrena hotellrum med skandinavisk design och stora fönster. Bor man på några utav de högre våningarna kan man se ut över Öresund och Malmös stadspuls. Mittenpartiet av byggnaden erbjuder 23 möteslokaler, som sprider sig över fem våningar och omringas av inspirerande öppna ytor perfekt för fika och mingel. Möteslokalerna kan erbjuder kapacitet på allt från 2 deltagare till 1500, vilket blir citykärnans största anläggning. 

I hotellgymmet finns möjlighet till gym och traditionell bastu. Vi har även personliga tränare på plats som finns tillgängligt vid förbokning. Vill du hellre jogga en tur utomhus ligger vackra Slottsparken på gångavstånd. Be receptionen om hjälp, så tipsar de dig om bästa löprundan!

I hjärtat av Malmö Live hittar man Malmös vardagsrum, Living Room. Här erbjuds sköna dagar och kvällar med musik, konst och design i fokus. En enklare lunch eller kaffe under dagen och en botanisk värld med Gin & Tonics i världsklass på kvällarna! 

Läs mer om Clarion Hotel & Congess Malmö Live på deras hemsida, klicka här för att komma till nordicchoicehotels.com

Restaurang och skybar

Sugen på latinamerikansk street food? Eller smaker från Manhattan i ett spännande möte med skånska råvaror? En lyxig drink i vår skybar, 85 meter över havet? Marcus Samuelsson, en av världens mest framgångsrika kockar, står för smaksensationerna i huset och har tagit fram två restaurangkoncept - Kitchen & Table samt Eatery Social Taqueria.

Kitchen & Table

Välkommen till skybaren på Malmhattan! Mötesplatsen för Malmöiten och den globala resenären, och även för matkulturen från Manhattan och Malmö. Här samsas lokala råvaror med mångkulturella smakfavoriter från Manhattan och Möllan på samma tallrik och resultatet är en ovanligt aptitlig allians. 

Eatery Social Taqueria

Eatery Social Taqueria har tydliga influenser från Mexico, USA och Malmö. Här kan man förvänta sig  en mix av det traditionella mexikanska köket med street food från LA och Malmö.

Det finns ännu fler restauranger i kvarteret!

Inom kvarteret Malmö Live finns det flertalet restauranger med något för alla smaker. Granne med oss hittar du Malmö Saluhall med ett stort utbud av mat, fika och livsmedel. Inom en radie på några hundra meter finns flera matställen, däribland foodcourten på Malmö Central. 

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄS MER OM RESTAURANGERNA I KVARTERAT MALMÖ LIVE

Senast uppdaterat: 2021-09-24