Meny
Restauranger

Restauranger

Kitchen & Table, Eatery Social Taqueria och Livingroom. Goda smaker av välrenommerade kockar.

En à la carte-restaurang där Manhattan möter Malmö, latinamerikansk streetfood eller en lyxig drink 85 meter över havet? Välkommen till restaurangerna på Malmö Live.

Marcus Samuelsson, en av världens mest framgångsrika kockar, står för smaksensationerna i huset och har tagit fram två à la carte-koncept. Båda drivs av stjärnan Frida Nilsson, bland annat känd från tv-programmet Kockarnas Kamp. Samtliga restauranger på Malmö Live drivs av Clarion Hotel & Congress Malmö Live.

 

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson

Välkommen till skybaren på Malmhattan! Mötesplatsen för Malmöiten och den globala resenären, och även för matkulturen från Manhattan och Malmö. Lokalbon visar stolt upp sitt Malmö från restaurang Kitchen & Tables utsikt, som sträcker sig över Öresund och stadens puls. Här samsas lokala råvaror med mångkulturella smakfavoriter från Manhattan och Möllan på samma tallrik och resultatet är en ovanligt aptitlig allians. Sugen på en lyxig drink, då är du välkommen att droppa in i baren med samma fantastiska utsikt 85 meter över havet.

 

Boka bord på Kitchen & Table Malmö Live via länken: http://www.kitchenandtable.se

 

Eatery Social Taqueria

Eatery Social Taqueria är Marcus Samuelssons senaste tillskott av restauranger. Denna gång med tydliga influenser från Mexico, USA och Malmö. Här kan man förvänta sig  en mix av det traditionella mexikanska köket med street food från LA, New York och Malmö. Förvänta dig smakexplosioner och dito överraskningar i en brokig kombination med Mezcal, läskande Aqua Fresca och Cocteles, allt i livfull miljö med konst- och musikfokus. 

 

Med inspiration från några av världens bästa kuster erbjuder Eatery Social Taqueria en mix av livstilen, maten, drycken och gatukulturen. I Mexiko är tacos en del av både vardag och fest och därför är Eaterys Social Taqueria i Malmö det perfekta stället för alla tillfällen. Kom till restaurangen en vardag, på after work eller för att fira helgen med rejäl fest.

 

Boka bord på Eatery Social Taqueria via länken: http://eaterysocial.se/malmo/

 

Livingroom

Likt ditt vardagsrum hemma byter vårt Livingroom skepnad från morgon till kväll. Börja med en cappuccino och en croissant i en skön soffa medan du uppdaterar dig på det senaste flödet till coffeehouse-musik, stanna för en lättare lunch bestående av en matig sallad eller en macka. Lagom till eftermiddagsmötet unnar du dig en fika, innan vi höjer volymen och det är dags för dig och slänga av din kavaj för att njuta av ett glas Merlot och något lättare och äta med dina kollegor eller vänner. Livingroom är helt enkelt ett skönt häng för dig som föredrar en avslappnad och inspirerande miljö. Spendera hela dagen här djupt nedsjunken i en soffgrupp eller ha en dejt med din dator vid vårt Community Table utrustat med eluttag och fritt WIFI.

 

Under våren 2015 flyttade The Deli at Malmö Live till Livingroom. Hämta en take away-kopp och en god macka på vägen eller stanna och häng. 

Restauranger

Eatery Social Taqueria

Latinamerikansk streetfood

Boka bord på Eatery Social Taqueria

 

Kitchen & Table

Lyxigt 85 meter över havet 

Boka bord på Kitchen & Table

Kontakt & öppettider