Ung man avnjuter dryck i pausen till konsert på Malmö Live Konserthus

Boka mat och dryck – njut i pausen

I pausen – och ibland inför evenemang – kan du njuta av Malmö Lives räksmörgås, eller något annat gott från förbeställningsmenyn. När du förbokar ser vi till att maten är färdig och uppdukad på plats. 

Klicka här för att förbeställa mat och dryck.

Risotto, en del av menyn på Bistro Live.

Bistro Live

Bistro Live är restaurangen på Malmö Live Konserthus. Rustikt, smakrikt och hembakat – vi lever efter att närodlad & opretentiös mat är den godaste.

Klicka här för att läsa mer och ta del av menyn

I kvarteret Malmö Live

Malmö Saluhall

Malmö Saluhall är en självklar destination för dig som älskar bra råvaror och god mat. För det blandade, brokiga, kreativa och roliga Malmö. För gamla och unga, stora och små. En saluhall för alla!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MALMÖ SALUHALL

Restaurang Niagara

Sugen på klassisk husman? Gröna, färska rätter och läckra sallader? Eller asiatisk sting och sötma? Oavsett om du föredrar kött, vegetariskt, traditionellt eller nytt ger vi dig något smarrigt att bita i!

KLICKA HÄR TILL ATT GÅ TILL RESTAURANG NIAGARA

Café Live

Café Live ligger centralt beläget och mitt i Malmös nya kulturkvarter, precis mellan Malmö Live och nya Saluhallen. Här har vi skapat en ”Hemma hos-känsla” med god mat och dryck samt möjligheter till möten och konferenser på dagtid såväl som privata arrangemang på kvällstid och helger.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL CAFÉ LIVE

Västra station

Ibland vet vi exakt vart vi ska och andra gånger vet vi inte alls. Men vi är alltid på väg. Till närbutiken, till Paris eller någonstans mittemellan. Oavsett om du är på väg eller bara reser i tanken så är du alltid välkommen till oss.

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL VÄSTRA STATION

Two Forks

En kock och en stadsodlare presenterar:

Malmö på din tallrik! En Hummus Shop fylld med smaker från Levanten och säsongens lokala råvaror! Alltid vegetariskt, veganskt och köttalternativ på menyn.

Hjärtligt välkommen! / Matan & Charlotte

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL TWO FORKS

Café Godsmagasinet

Sugen på ett annorlunda café? Vi är ett nyöppnat café med glassbar-restaurang-lounge på ett och samma ställe i Malmös nya pulserande kulturkvarter. Vill ni bara komma och koppla av med en bok, en frukost, lunch, fika eller middag med en underbar Manhattan-utsikt så har ni kommit helt rätt. 

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL CAFÉ GODSMAGASINET

Grönt o' Gott

Fräscht. Nyttigt. Gott.

Vi har som ambition att förse våra kunder med prisvärda och fräscha sallader som smakar utsökt! Vi får leveranser till våra restauranger två gånger om dagen för att säkerställa att våra råvaror är så fräscha som möjligt. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL GRÖNT O GOTT

Cantina Otro Mas!

Menyn är en hyllning till de heta och kryddiga smaker som definierar det latinamerikanska köket. Våra cocktails tar dig med på en äventyrlig resa och tillsammans med de smakrika rätterna infinner sig den genuina känslan av Latinamerika!

Klicka här för att läsa mer!

Senast uppdaterat: 2024-05-13