Boka mat och dryck – njut i pausen

I pausen under konserten kan du njuta av Malmö Lives räksmörgås, ett glas mousserande vin, kaffe och kanelbulle eller något annat från förbeställnings-menyn om du förbokar. På så sätt står din bokning och väntar på dig i pausen. Slipp stå i kö – gå direkt till din beställning. 

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OCH FÖRBOKA

Inne i huset Malmö Live

Eatery Social Taqueria

Eatery Social Taqueria har tydliga influenser från Mexico, USA och Malmö. Här kan man förvänta sig  en mix av det traditionella mexikanska köket med street food från LA och Malmö.

Kitchen & Table

Välkommen till skybaren på Malmhattan! Mötesplatsen för Malmöiten och den globala resenären, och även för matkulturen från Manhattan och Malmö. Här samsas lokala råvaror med mångkulturella smakfavoriter från Manhattan och Möllan på samma tallrik och resultatet är en ovanligt aptitlig allians. 

Clarion Living Room Café/Bar

I hjärtat av Malmö Live hittar man Malmös vardagsrum, Living Room. Här erbjuds sköna dagar och kvällar med musik, konst och design i fokus. En enklare lunch eller kaffe under dagen och en botanisk värld med Gin & Tonics i världsklass på kvällarna! 

I kvarteret Malmö Live

Malmö Saluhall

Malmö Saluhall är en självklar destination för dig som älskar bra råvaror och god mat. För det blandade, brokiga, kreativa och roliga Malmö. För gamla och unga, stora och små. En saluhall för alla!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MALMÖ SALUHALL

Restaurang Niagara

Sugen på klassisk husman? Gröna, färska rätter och läckra sallader? Eller asiatisk sting och sötma? Oavsett om du föredrar kött, vegetariskt, traditionellt eller nytt ger vi dig något smarrigt att bita i!

KLICKA HÄR TILL ATT GÅ TILL RESTAURANG NIAGARA

Café Live

Café Live ligger centralt beläget och mitt i Malmös nya kulturkvarter, precis mellan Malmö Live och nya Saluhallen. Här har vi skapat en ”Hemma hos-känsla” med god mat och dryck samt möjligheter till möten och konferenser på dagtid såväl som privata arrangemang på kvällstid och helger.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL CAFÉ LIVE

Västra station

Ibland vet vi exakt vart vi ska och andra gånger vet vi inte alls. Men vi är alltid på väg. Till närbutiken, till Paris eller någonstans mittemellan. Oavsett om du är på väg eller bara reser i tanken så är du alltid välkommen till oss.

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL VÄSTRA STATION

Two Forks

En kock och en stadsodlare presenterar:

Malmö på din tallrik! En Hummus Shop fylld med smaker från Levanten och säsongens lokala råvaror! Alltid vegetariskt, veganskt och köttalternativ på menyn.

Hjärtligt välkommen! / Matan & Charlotte

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL TWO FORKS

Café Godsmagasinet

Sugen på ett annorlunda café? Vi är ett nyöppnat café med glassbar-restaurang-lounge på ett och samma ställe i Malmös nya pulserande kulturkvarter. Vill ni bara komma och koppla av med en bok, en frukost, lunch, fika eller middag med en underbar Manhattan-utsikt så har ni kommit helt rätt. 

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL CAFÉ GODSMAGASINET

Grönt o' Gott

Fräscht. Nyttigt. Gott.

Vi har som ambition att förse våra kunder med prisvärda och fräscha sallader som smakar utsökt! Vi får leveranser till våra restauranger två gånger om dagen för att säkerställa att våra råvaror är så fräscha som möjligt. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL GRÖNT O GOTT

Swedish Wine Center

Ett stenkast från Malmö Live hittar du vinbaren vid kanalen! Perfekt att starta kvällen med ett glas bubbel eller ett mumsigt rött - valet är ditt, vi har har massor att välja på både från Sverige och hela världen. I Vinbaren hittar du vår Barmeny med snacks, men vill du ha en rejälare måltid före eller efter ditt besök på Malmö Live så bänkar du dig i Vinmatsalen. Här finns mat och vin för alla smaker!

 

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL SWEDISH WINE CENTER

Senast uppdaterat: 2023-01-20