Meny
Säsongen 2020-21 med Malmö SymfoniOrkester

Säsongen 2020-21 med Malmö SymfoniOrkester

Välkommen till ditt andra hem på Malmö Live

Malmö SymfoniOrkesters programchef Per Hedberg presenterar nu sin fjärde säsong tillsammans med orkestern.

Robert Trevino har utformat ett ambitiöst program också för sin andra säsong med Malmö SymfoniOrkester. Den framgångsrika festivalsatsningen på Malmö Live Konserthus fortsätter när den ryske giganten Tjajkovskijs samtliga symfonier framförs i januari och februari. Bland de övriga tonsättare som ges extra fokus säsongen 2020-21 finns exempelvis BrahmsDvořák och fransmannen Messiaen - en lika udda som spännande fågel med mystisk attraktionskraft - och Englands store tonsättare Elgar, vars båda symfonier kommer att framföras framåt vårkanten. 

 

Håkan Hardenberger presenterar ett helsvenskt program med bland annat Lars-Erik Larsson och Danmarks nationalkompositör Nielsen dyker upp med sin Violinkonsert med den unge svenske violinvirtuosen Johan Dalene som solist. Dessutom innehåller säsongen en helkväll med Mozart och konserter med Mahlers femma och nia. Den säsong vi har framför oss är kort sagt full av godbitar.

 

 

Säsongsprogram för Malmö SymfoniOrkester 2020-21

Abonnenter har nu fått det tryckta säsongsprogrammet hemskickat till sig, ni finner hela säsongsprogrammet som pdf här:

säsongsprogrammet med MSO

 

 

Konsertserier med Malmö SymfoniOrkester

Skapa en god vana med en konsertserie med Malmö SymfoniOrkester. Gör Malmö Live till ditt andra hem under säsongen 2020-21 genom att boka en konsertserie. Klicka här för att läsa om våra serier. 

 

Konserter som ingår i säsongen 2020-21

Lösbiljetter till säsongen 2020-21 släpps under hösten, men du kan redan nu boka en konsertserie för att säkra din plats. Du hittar samtliga konserter på malmolive.se/program/symfoni-opera

 

 

 

Senast uppdaterad 2020-06-08

Kontakt & öppettider