Meny
Guld

Guld

Ett fyrverkeri med de största symfoniska verken!

Gnistrande säsongsöppning, Beethovens vidunderliga Violinkonsert, orientalisk mystik i Rimskij-Korsakovs Scheherazade, världspremiär med Staffan Storm och galakväll med Marc Soustrot. Elva torsdagskvällar med klassiker och nya upptäckter.

Information och pris

Konsertserien Guld innehåller 11 konserter som framförs torsdagar kl. 19.00. Konsertserien Guld kostar 2 655 kr. Jämfört med att köpa lösbiljetter sparar du 40% (ord. pris 4 425 kr).

 

När vi mottagit din betalning kommer abonnemangskort att skickas hem med post

 

Lägg till fler konserter i din bokning

När vi köper eller förnyar en konsertserie kan du samtidigt i onlinebokningen också välja allt lägga till biljetter till Nyårskonserten 31 december kl. 14.00 eller 17.00 samt Wienergalan den 5 jan kl. 19.00. 

 

Förmåner

Med ett Guld-abonnemang följer flera förmåner, bland annat att du du sparar 40% jämfört med att köpa lösbiljetter samt har tillgång till en direkttelefon till vår personal i Biljettcenter. Klicka här för att läsa fullständig information om dina förmåne med ett Guld-abonnemang

Guld

DET ÄR INTE MÖJLIGT ATT KÖPA EN KONSERTSERIE TILL SÄSONGEN 2018-19 LÄNGRE. SE VÅRT SYMFONISKA KONSERTUTBUD FÖR BILJETTER TILL INDIVIDUELLA KONSERTER. 

Konserter som ingår i konsertserien Guld