Vi rekommenderar denna serie om du är ny till den klassiska musiken. Här får du ett brett urval av klassisk musik, från Haydns populära trumpetkonsert med Håkan Hardenberger till Beethovens Symfoni nr 6, som gestaltar en utflykt på landet med sjungande fåglar och porlande bäckar. Ytterligare ett verk som du får uppleva är Hugo Alfvéns Bergakungen, som berättar om en vallflicka som hamnar i Bergakungens våld.

Förmåner som Brons-abonnent

• Rabatt på biljettpris 20%

• VIP-träff och evenemang: Säsongspresentation, möten med musiker, exklusivt möte med vår nya programchef Andreas Hansson, guidad tur bakom kulisserna och liknande arrangemang.

• Samma plats i salongen. Platsen kan vid förhinder överlåtas till en vän.

• 1 gratis byte till annan abonnemangskonsert. Gäller i mån av plats och ska åberopas senast 3 arbetsdagar före konsertdag.

• Förköpserbjudanden till andra spännande evenemang, gästspel och festkonserter (b l a Julstämning för familjen och Nyårsgala) som släpps under säsongen.

• 20% rabatt på 2 av oss utvalda crossover-konserter. Max 2 platser/konsert

• Möjlighet att köpa fler biljetter ur MSOs säsongsprogram. Din abonnentrabatt är 10%. Max 4 biljetter/konsert

• 10% rabatt på matnotan i restaurang Eatery Social Taqueria på Malmö Live (Bordsbokning 040-20 75 00).

• Ett förlorat Bronskort ersätts i biljettcentret mot en avgift på 50 kr.

Konserter som ingår i Brons torsdag

Pastoralsymfoni eventbild
22 september 2022 145 - 440 kr Konsertsalen
Pastoralsymfonin
Den norska naturen är ofta närvarande i Edvard Griegs musik. I Griegs Symfoniska danser finns såväl fjordar och mörka skogar som extatisk logdans. Den 12 oktober är det 150 år sedan Ralph Vaughan Williams föddes. De brittiska radiolyssnarna har under många år korat hans The Lark Asceding (lärkan lyfter) till sitt favoritstycke.
Beethovens Pastoralsymfoni gestaltar en utflykt på landet med sjungande småfåglar, muntert porlande bäckar, dansande bybor och storm. Verket var banbrytande för programmusikgenren, som präglade en stor del av den romantiska eran på 1800-talet.
Bergakungen med Malmö SymfoniOrkester
1 december 2022 145-440 kronor Konsertsalen
Bergakungen (torsdag)
Följ med på en magisk resa när Patrik Ringborg och MSO, genom musiken målar upp H. Alfvéns berättelse om en vallflicka som hamnar i Bergakungens våld.
Håkan Hardenberger
16 februari 2023 145 - 440 kr Konsertsalen
Hardenberger & Haydn
Håkan Hardenberger, MSOs hedersartist och kvällens solist och dirigent, ger oss ett varierat program med Haydn. Ligeti, Bartók och Gruber.
Mozart & Haydn eventbild
20 april 2023 145 - 440 kr Konsertsalen
Mozart & Haydn
Den här kvällen gästar mästerdirigenten Rainer Honeck Malmö och vår MSO och bjuder besökaren på toner av Mozart och Haydn.
Senast uppdaterat: 2022-10-07