Andreas Jonsson, du kommer till oss på Malmö live den 21 november med föreställningen Det är så synd om mig. Varför är det så synd om dig egentligen?

Haha, ja du. Det är väl alltid synd om oss. Nyss så klagade jag på att jag var dödshungrig, sen hör jag mig själv klaga på att jag åt för mycket och blev för mätt. Jag tror vi är många som har blivit experter på att gnälla och tycka synd om oss själva i många olika sammanhang. I den här föreställningen arbetar jag väldigt mycket med humor kring ett allvarligt budskap om vad som egentligen är viktigt i livet, och vart vårt personliga ansvar ligger. 

Vad kan vi förvänta oss av kvällen?

Det kommer bli en kväll fylld av väldigt mycket skratt, eftertänksamhet och en och annan tår kanske. 

Det låter som en berg-och-dalbana av känslor?

Ja, det kommer vara väldigt mycket känslor. Framförallt kärlek, värme och framtidstro. Jag kommer visa publiken sidor av mig själv som jag aldrig visat, en Andreas utan filter.

En Andreas utan filter, vad menar du med det?

Jag tycker bilderna som släppts inför turnén ger en liten hint. Under pandemin fick jag möjlighet att arbeta fram en föreställning där jag verkligen vågar kliva utanför min egen comfort zon. Kan inte avslöja så mycket mer än så, men kan ju säga att jag kommer göra saker som jag aldrig gjort på en scen tidigare. 

Tillsist, vad längtar du mest efter just nu?

Nu längtar jag tills turnén drar igång i början av november. Det ska bli fantastiskt kul att visa publiken detta!

Relaterat event

21 nov 2021 315 kr Kuben
Det är så synd om mig. En föreställning med Andreas Jonsson
Sverigeturnén "Det är så synd om mig" med Andreas Jonsson är en humorföreställning som berör och engagerar. Hur går vi vidare när vi vill ge upp, men ändå inte vill ge upp. Vad gör vi med alla tillfällen då det är så synd om oss?

Du kanske också är intresserad av

Publicerad: 2021-09-06

Clara Schumann väcks till liv på Malmö Live about

Rolf Martinsson har i samarbete med sopran Lisa Larsson orkestrerat flera av Clara Schumanns sånger och resultatet får vi höra under en världspremiär på Malmö Live den 16 september. Här berättar de om projektet ”Hommage an Clara".

Läs mer about Clara Schumann väcks till liv på Malmö Live
Senast uppdaterat: 2021-08-30