Det är så synd om mig. En föreställning med Andreas Jonsson

21 nov 2021
Kuben
ca 2 timmar inkl. paus
Andreas Jonsson
Sön 21 Nov 19:00 Passerat
315 kr
Andreas Jonsson

Sverigeturnén "Det är så synd om mig" med Andreas Jonsson är en humorföreställning som berör och engagerar. Hur går vi vidare när vi vill ge upp, men ändå inte vill ge upp. Vad gör vi med alla tillfällen då det är så synd om oss?

I denna fartfyllda och humoristiska show ger Andreas sig ut på jakten att hitta tillbaka till livet, inte minst efter pandemin - och jakten efter att vara nöjd. Men när du väl nåt målet, vad händer då?

Andreas Jonsson har blivit känd som en av landets ledande föreläsare med fokus på inkludering och att må bra i sig själv. I år firar han 10 år som föreläsare och firar detta genom att ge sig ut på den egenproducerade Sverigeturnén Det är så synd om mig. Publiken bjuds på underhållning tillsammans med kunskap som tas med långt utanför teaterns väggar. Kvällen på Malmö Live kommer ge dig verktyg att hantera livets kurvor på ett nytt sätt. Med sig på scen har Andreas även en och två överraskningar som ramar in kvällen med fantastisk musik.

I det fall att eventet påverkas av nationella eller lokala restriktioner i samband med pandemin så sker full återbetalning och/eller ombokning till senare datum.

Välkommen!

Senast uppdaterat: 2021-09-23