• Peer Gynt at Malmo Live

Nyfiken på: Bergakungens sal (Peer Gynt)

16 mars 2024
Konsertsalen
1 timme (ingen paus) *börjar kl. 12.00
73-148 kronor
8-12 år
Malmö Live Konserthus
Lör 16 Mar 13:00 Passerat

Nyfiken på: Bergakungens sal (Peer Gynt)

Den här konserten innehåller musik som många har en stark relation till – från de skira tonerna i Morgonstämning till temat i Bergakungens sal. På scenen kommer skådespelaren Johannes Wanselow berätta historien om Peer Gynt mellan de olika styckena, så förbered er på en sagolik musikalisk resa in i Griegs musik!
 
Under Nyfiken på: Bergakungens sal får ni möta Annette Helmers som spelar cello Malmö SymfoniOrkester. Han berättar både om musiken och roliga fakta om de instrument som står i centrum under konserten. Barn och deras vuxna är välkomna – här får ni ställa alla frågor ni har om både Bergakungens sal, Peer Gynt, symfoniorkestern och hur det är att spela cello.

 
VAR? Irisrummet på plan 2. 
 
NÄR & VAR? De utvalda konserterna går alltid på en lördag kl 13.00. Nyfiken På sker innan konserten, vi samlas kl 12, ta trappan eller hissen vid vår nya restaurang Bistro Live på kanalsidan till plan 2, så möter vi upp er där. Nyfiken på pågår ca 30 minuter och konserten börjar kl 13 i konsertsalen. Ni behöver inte anmäla er, det är bara att dyka upp!
 
50% rabatt för barn 
Barn 8-12 år betalar halva priset jämfört ordinarie biljettpris. Ni kan fritt välja platser i Konsertsalen. 

Bra att veta

* Nyfiken på börjar kl. 12.00

* Konserten börjar kl. 13.00 

Så här bokar du biljett

- Klicka på Köp biljett i evenemanget

- Välj en biljett under priskategorin Barn 8-12

- För de vuxna väljer du biljetter med ordinarie pris

Upptäck Nyfiken på

Familj med barn i olika åldrar möts i foajén inför en konsert med MSO

Läs mer om konceptet

Är ditt barn nyfiken på stora musikaliska upplevelser?  Vi har valt ut två symfoniska konserter med kända musikstycken och lagom konsertlängd som ger en spännande ingång till den klassiska musiken. Innan konserten bjuder vi barn och vuxna till ett möte med en av våra musiker där ni får en alldeles egen konsertintroduktion, anpassad för ung publik. 

Klicka här för att läsa mer & upptäcka fler konserter!

Senast uppdaterat: 2024-03-15