• Nallekonsert på Malmöfestivalen med mso

Malmöfestivalen: Nalle älskar alla

18 augusti 2023
Manegen på Malmöfestivalen
ca 45 min
Fri entré
Malmö Live Konserthus
Fre 18 Aug 14:00 Passerat

Malmöfestivalen: Nalle älskar alla

-Nalle, Nassim Al Fakir och musiker ur Malmö SymfoniOrkester

Upplev Malmö SymfoniOrkesters brasskvintett och slagverkare med Nalle och Nassim! Nalle är så nyfiken på den brokiga brasskvintetten. Hur låter trumpeterna jämfört med tuban? Hur får det långa valthornet Nalle att känna och varför har trombonen inga knappar? Brasskvintetten bjuder på en varierande repertoar där instrumenten visar upp sina olikheter och specialiteter. Det är inte alltid är så lätt att samsas på samma scen när man har så olika former och läten, men tillsammans med Nalle hittar de rätt. I slutändan inser Nalle varför de låter så bra ihop…

Bild på Nassim Al Fakir

Nassim Al Fakir

Förra årets succé återupptas! I augusti kan du uppleva Nassim Al Fakir, med sin lekfulla och kreativa energi, när han tillsammans med Nalle och musiker ur Malmö SymfoniOrkester intar flera scener i Skåne.

Nassim är, förutom programledare, även musiker. Och Grammisvinnare 2023 för Årets barnmusik! Liksom för de övriga personerna i Al Fakirs genommusikaliska familj började Nassim med piano vid fyra års ålder. Sedan var det trummor och slagverk som gällde innan TV-karriären tog fart. Nassim är ständigt aktuell på scener runt om i landet med sina musikaliska gigs för hela familjen. 

Se även Turné: Nalle älskar alla, som spelas på följande ställen runt om i Skåne i augusti:
Onsdag den 23 aug kl. 10.30 - Garaget Hammenhög
Onsdag den 23 aug kl. 14.30 - Skillinge Teater
Torsdag den 24 aug kl. 10.30 - Naturum Kristianstad
Torsdag den 24 aug kl. 10.30 - Hembygdsparken i Hässleholm

 

Konserten är delfinansierad av Öppna Malmö.

Senast uppdaterat: 2023-06-20