• Nallekonsert på Malmöfestivalen med mso

Turné: Nalle älskar alla

23 - 24 augusti 2023
Garaget i Hammenhög, Skillinge teater och Naturum i Kristianstad, Hembygdsparken i Hässleholm
45 min
Fri entré
Malmö Live Konserthus
Ons 23 Aug 10:30 Passerat
Ons 23 Aug 14:30 Passerat
Tors 24 Aug 10:30 Passerat
Tors 24 Aug 14:30 Passerat

Konsert med Nalle, Nassim Al Fakir och musiker ur Malmö SymfoniOrkester

Hurra! Under sommarens sista dagar tar vi med oss en del av Malmö SymfoniOrkester och ger oss ut i Skåne - tillsammans med barnens favorit Nassim Al Fakir. Kom och se konserten NALLE ÄLSKAR ALLA med sång, brass och slagverk på en festival, gammal bilverkstad, utomhusteater, naturum och skulpturpark med de yngre. Fri entré!

Spelställen:
Onsdag den 23 aug kl. 10.30 - Garaget Hammenhög
Onsdag den 23 aug kl. 14.30 - Skillinge Teater
Torsdag den 24 aug kl. 10.30 - Naturum Kristianstad
Torsdag den 24 aug kl. 14.30 - Hembygdsparken i Hässleholm

Se även Nalle älskar alla på Malmöfestivalen fredag den 18 aug kl. 14:00 - Malmöfestivalen Manegen.

Bild på Nassim Al Fakir

Nassim Al Fakir

Förra årets succé återupptas! I augusti kan du uppleva Nassim Al Fakir, med sin lekfulla och kreativa energi, när han tillsammans med Nalle och musiker ur Malmö SymfoniOrkester intar flera scener i Skåne.

Nassim är, förutom programledare, även musiker. Och Grammisvinnare 2023 för Årets barnmusik! Liksom för de övriga personerna i Al Fakirs genommusikaliska familj började Nassim med piano vid fyra års ålder. Sedan var det trummor och slagverk som gällde innan TV-karriären tog fart. Nassim är ständigt aktuell på scener runt om i landet med sina musikaliska gigs för hela familjen. 

Medverkande

Nassim Al Fakir
Nassim är, förutom programledare, även musiker. Och Grammisvinnare 2023 för Årets barnmusik! Han har varit med länge och blivit känd för svenska folket på grund av alla spännande projekt han har varit med i. För att nämna ett axplock - ”Retorikmatchen”, ”Bolibompa”, turnén ”Diggiloo” och ”Bäst i test” som de året vann det åtråvärda tv-priset ”Kristallen”. Nassim har även släppt skivorna ”Ute och cyklar”, ”Springer runt & säger hej” för någon vecka sedan kom singel ’En Rackarbajsare’, där han delar med sig av sin musikaliska sida, både som sångare och slagverkare. Nassim Al Fakir gör även rösten i långfilmerna om björnen Paddington och gör rösten till Olof i Disneyfilmerna "Frost”. Läs mer
Malmö SymfoniOrkester
Malmö SymfoniOrkester (MSO) är en av Sveriges ledande symfoniorkestrar med hög internationell nivå och en bred klassisk orkesterrepertoar men även en stark förankring i nutida repertoar med beställningsverk av vår tids ledande tonsättare.Läs mer
Senast uppdaterat: 2023-08-24