INSTÄLLT: Kroppsklubben - FOF

19 feb 2022
Kuben
ca 45 minuter
Rekommenderas från 10 år
Malmö Live Konserthus tillsammans med 040 Live
Lör 19 Feb 13:00 Passerat
Gratis, men anmälan krävs
Kroppsklubben
Konserten inställd

Vi måste tyvärr ställa in Kroppsklubben – FOF den 19 februari, men vi jobbar på att hitta ett nytt datum. 

FOF – föreställningen om fittan snippan

Föreställningen om fittan snippan, är en lekfull och undersökande föreställning för barn från 10 år och ungdomar. Föreställningen pågår ungefär 45 minuter. Dansarna introducerar sin publik till en värld där vi tillsammans utforskar och ställer oss frågor kring en av våra mest laddade kroppsdelar och ord: Varför är just denna kroppsdel så laddad? Varför är ett ord om kroppsdelen okej och ett annat inte?

Dansarna vecklas ut som en stor blomma, omskapas likt ett kalejdoskop och plockar bokstavligen ner kroppsdelen från dess piedestal. De leker sig fram till kunskap om kroppsdelens anatomi och tillsammans närmar vi oss ordet fittan och avdramatiserar dess laddning när vi blir fittan med ”Fittis och Svettis” och slår oss ner på fittkuddarna i vår egen hallongrotta.

I FOF undersöker vi hur fittan kan vara en kroppsdel och ett ord precis som alla andra och hur vi tillsammans genom rörelse, ordlek och kärlek kan göra ett skällsord till ett positivt laddat manifest. Med finkänslig ton, lekfullhet, kroppsglädje och en stor portion humor bjuder KROPPSKLUBBEN in till FOF - föreställningen om fittan snippan.

Liknande evenemang

Kroppsklubben
19 feb 2022 Gratis, anmälan krävs Kuben
INSTÄLLT: 040 Live: Kroppsklubben – FOF + workshop
​Föreställningen om fittan snippan, är en lekfull och undersökande föreställning för barn från 10 år och ungdomar. Föreställningen pågår ungefär 45 minuter där efter följer en workshop på 30 minuter.
Senast uppdaterat: 2022-02-07