INSTÄLLT: 040 Live: Kroppsklubben – FOF + workshop

19 feb 2022
Kuben
ca 1 timme 30 minuter
Rekommenderas från 10 år
Malmö Live Konserthus tillsammans med 040 Live
Gratis, anmälan krävs
Kroppsklubben
Konserten inställd

Vi måste tyvärr ställa in Kroppsklubben – FOF den 19 februari, men vi jobbar på att hitta ett nytt datum. 

FOF – föreställningen om fittan snippan

​Föreställningen om fittan snippan, är en lekfull och undersökande föreställning för barn från 10 år och ungdomar. Föreställningen pågår ungefär 45 minuter där efter följer en workshop på 30 minuter. Dansarna introducerar sin publik till en värld där vi tillsammans utforskar och ställer oss frågor kring en av våra mest laddade kroppsdelar och ord: Varför är just denna kroppsdel så laddad? Varför är ett ord om kroppsdelen okej och ett annat inte?

Dansarna vecklas ut som en stor blomma, omskapas likt ett kalejdoskop och plockar bokstavligen ner kroppsdelen från dess piedestal. De leker sig fram till kunskap om kroppsdelens anatomi och tillsammans närmar vi oss ordet fittan och avdramatiserar dess laddning när vi blir fittan med ”Fittis och Svettis” och slår oss ner på fittkuddarna i vår egen hallongrotta.

I FOF undersöker vi hur fittan kan vara en kroppsdel och ett ord precis som alla andra och hur vi tillsammans genom rörelse, ordlek och kärlek kan göra ett skällsord till ett positivt laddat manifest. Med finkänslig ton, lekfullhet, kroppsglädje och en stor portion humor bjuder KROPPSKLUBBEN in till FOF - föreställningen om fittan snippan.

 

Workshop

I direkt anslutning till föreställningen kl 16.00 följer en rörelseworkshop och samtal med KROPPSKLUBBEN och den ideella föreningen MENSEN. Goodiebags med sponsring från RFSU, MENSEN och Libresse för alla deltagande. 

Workshopen genomförs och anpassas efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring smittspridningen av Covid-19.  

Senast uppdaterat: 2022-02-07