Albin Lee Meldau & his band

23 mars 2022
Konsertsalen
ca 2 timmar
Från 13 år
FKP Scorpio
505 - 695 SEK

Med nära 20 000 sålda biljetter på 40 spelningar gjorde Albin Lee Meldau succé och genomförde sommarens största svenska turné. Samtidigt blev singeln ”Josefin” en långkörare på både Svensktoppen och singellistan.

Efter att under sommaren ha mött publiken runtom i landet – från norr till söder, öster till väster – är det nu dags för publiken att komma till Albin. I mars gör Albin Lee Meldau sin första arenaturné. Uppbackad av sitt band spelar han på Malmö Live.

Albin Lee Meldau Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre. Sedan dess har hans popularitet bara ökat. Utsålda turnéer har varvats med både svenskspråkiga och engelska släpp. Och för varje utgivning är det allt fler som upptäcker styrkan i Albins själfulla röst och känslosamma anslag.

Nyligen släppte Albin Lee Meldau den finstämda ep:n ”Epistlar”. Där tar han avstamp i den svenska vistraditionen, för att skapa något som redan vid den första genomlyssningen känns tidlöst klassiskt. Det är singer/songwriter-pop med tydlig guldkant.

Efter att under det senaste året främst ha gjort intima solospelningar växlar Albin Lee Meldau nu upp. Då han i mars intar de större arenorna gör han det med sitt band i ryggen.

Viktigt om biljetter

Biljetter säljs av Eventim

Biljetterna till den här konserten säljs inte av Malmö Live Konserthus utan hos biljettsidan Eventim. Har du frågor om dina biljetter, vänligen kontakta Eventim. 

Senast uppdaterat: 2021-10-15