Räkmacka

Boka mat och dryck – njut i pausen

I pausen under konserten kan du njuta av Malmö Lives räksmörgås, ett glas mousserande vin, kaffe och kanelbulle eller något annat från förbeställnings-menyn om du förbokar. På så sätt står din bokning och väntar på dig i pausen. Slipp stå i kö – gå direkt till din beställning. 

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OCH FÖRBOKA

Inne i huset Malmö Live

Sky bar på hotellet i huset Malmö Live

Sky Bar Malmö Live

En unik mötesplats för såväl Malmöbor som turister, hela 85 meter över havet. Med ett nordiskt kök och enorm passion för lokalt odlade råvaror i säsong, lagas maten från grunden med såväl klassiska som nya smaker med en oanad twist som höjer rätterna till skyarna. Fantastiska drinkar och den gränslösa kärleken till mat med en oförglömlig utsikt över Öresund, Köpenhamns siluett och Malmös underbara innerstad. Boka bord för middag eller kom förbi baren på en drink!

Uno Mas som en del av Strawberry hotels restauranger i huset Malmö Live

Uno Mas

Uno Mas, en till! Ja, så låter det på vårt mexikanska streethak. I hjärtat av multikulti-Malmö kan du uppleva häftiga smaker, kittlande stark mat och skapa nya minnen. Skåla med grannen medan ni besöker margarita-town, vi vet ju hur det kommer sluta… Uno Mas!

I kvarteret Malmö Live

Malmö Saluhall

Malmö Saluhall är en självklar destination för dig som älskar bra råvaror och god mat. För det blandade, brokiga, kreativa och roliga Malmö. För gamla och unga, stora och små. En saluhall för alla!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MALMÖ SALUHALL

Restaurang Niagara

Sugen på klassisk husman? Gröna, färska rätter och läckra sallader? Eller asiatisk sting och sötma? Oavsett om du föredrar kött, vegetariskt, traditionellt eller nytt ger vi dig något smarrigt att bita i!

KLICKA HÄR TILL ATT GÅ TILL RESTAURANG NIAGARA

Café Live

Café Live ligger centralt beläget och mitt i Malmös nya kulturkvarter, precis mellan Malmö Live och nya Saluhallen. Här har vi skapat en ”Hemma hos-känsla” med god mat och dryck samt möjligheter till möten och konferenser på dagtid såväl som privata arrangemang på kvällstid och helger.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL CAFÉ LIVE

Västra station

Ibland vet vi exakt vart vi ska och andra gånger vet vi inte alls. Men vi är alltid på väg. Till närbutiken, till Paris eller någonstans mittemellan. Oavsett om du är på väg eller bara reser i tanken så är du alltid välkommen till oss.

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL VÄSTRA STATION

Two Forks

En kock och en stadsodlare presenterar:

Malmö på din tallrik! En Hummus Shop fylld med smaker från Levanten och säsongens lokala råvaror! Alltid vegetariskt, veganskt och köttalternativ på menyn.

Hjärtligt välkommen! / Matan & Charlotte

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL TWO FORKS

Café Godsmagasinet

Sugen på ett annorlunda café? Vi är ett nyöppnat café med glassbar-restaurang-lounge på ett och samma ställe i Malmös nya pulserande kulturkvarter. Vill ni bara komma och koppla av med en bok, en frukost, lunch, fika eller middag med en underbar Manhattan-utsikt så har ni kommit helt rätt. 

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL CAFÉ GODSMAGASINET

Grönt o' Gott

Fräscht. Nyttigt. Gott.

Vi har som ambition att förse våra kunder med prisvärda och fräscha sallader som smakar utsökt! Vi får leveranser till våra restauranger två gånger om dagen för att säkerställa att våra råvaror är så fräscha som möjligt. 

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL GRÖNT O GOTT

Swedish Wine Center

Ett stenkast från Malmö Live hittar du vinbaren vid kanalen! Perfekt att starta kvällen med ett glas bubbel eller ett mumsigt rött - valet är ditt, vi har har massor att välja på både från Sverige och hela världen. I Vinbaren hittar du vår Barmeny med snacks, men vill du ha en rejälare måltid före eller efter ditt besök på Malmö Live så bänkar du dig i Vinmatsalen. Här finns mat och vin för alla smaker!

 

KLICKA HÄR FÖR ATT GÅ TILL SWEDISH WINE CENTER

Senast uppdaterat: 2023-12-01