Meditationskonsert med Hög Sjö

I det experimentella soloprojektet Hög Sjö ges en unik möjlighet att uppleva en annan sida av Patrik Bergers musikaliska palett. Och du gör det liggandes på en yogamatta, där musikens kraft låter dig blicka mot ditt inre. 

Patrik Berger är låtskrivare och producent som har samarbetat med en mängd både svenska och internationella artister. Han står bakom låtar som ”Dancing on my own” med Robyn och ”I love it” med Icona Pop, men har även skrivit och producerat låtar till bland andra Taylor Swift, Bruce Springsteen, Charli XCX, Lana Del Rey, Refused, Iris Viljanen och många fler. 

2022 kom Patrik Bergers soloprojekt och fullängdsalbum Hög Sjö, där han utforskar en mer experimentell musikalisk palett. Resultatet blir en sagolikt skev och svävande musik. Eller som Patrik Berger själv beskriver projektet: 

–På Fyrisån är det aldrig hög sjö, men där låg jag som barn på en flotte. Det var sommar och jag drev mot oceanen. Eller reningsverket. Drömde att verkligheten skulle vara mera som en dröm och drömmarna mera verkliga. Hög sjö suddar i kontrasterna. 

Den 4 oktober klockan 18 gör Malmö Live Konserthus om konsertlokalen Kuben till en stor meditationssal. Publiken upplever konserten liggandes på yogamattor, i tystnad och utan applåder. Samtidigt som musiken fyller rummet vaggas publiken in i ett meditativt lugn. Dörrarna öppnas en halvtimma innan konserten börjar för en stunds frivillig tystnad och innan konserten serveras det grönt te och vatten för en stilla start. 

Läs mer om meditationskonserten med Hög Sjö och boka din biljett

Relaterade evenemang

Meditationskonsert med Hög Sjö
4 oktober 2024 245 kronor Kuben
Meditationskonsert med Hög Sjö
Meditationskonsert med Patrik Bergers experimentella projekt Hög Sjö. Låt dig svepas med från yogamattan in i den sagolikt svävande musiken.
Senast uppdaterat: 2024-05-23