Meny
Glödhet megastjärna till Malmö - Robyn på Malmö Live i februari

Glödhet megastjärna till Malmö - Robyn på Malmö Live i februari

Robyn kommer till Malmö Live för en exklusiv klubbkonsert den 8 februari 2019!! Det blir megastjärnans första konsert i landet på det nya turnéåret inför erövringen av Madison Square Garden i New York den 8 mars. De svenska fansen får alltså första tjing och chans att uppleva en unik och intim klubbspelning i Malmö.

Åtta år har gått sedan Body Talk-trilogin tog Robyn till nya höjder. Sveriges största internationella popstjärna är inte bara tillbaka, med tokhyllade Honey i ryggen fortsätter hon att skapa morgondagens popmusik. Robyn 2.0 är här och nu är det äntligen dags för de svenska fansen att go and get their honey. Allt börjar med dessa aptitretare i februari innan det är dags för Sveriges i särklass största internationella popstjärna att på allvar möta de svenska fansen i en kommande turné.

 

Honey 

I samma anda som hon jobbat fram låtarna på Honey bjuder de två klubbspelningarna på samma intimitet som omfamnar albumet. Den nyligen gjorda hemliga Artipelagspelningen fick fansen att gå bärsärk och människor att samlas över en app med en hysteri vi inte sett sedan Pokémon Go tog världen med storm. Att Robyn blivit en popens frälsare är ingen överdrift – över världen lovordas Honey för dess kreativitet, puls, sensualitet och självklarhet. Från Pitchfork via The Guardian till Di Weekend. “Honey is perfect” skriver The Guardianoch ”Robyn står på sin kreativa topp” fastslårDagens Nyheter. Kritikerkåren är enad – Robyn har gjort årets bästa album. Robyn har dock hela tiden legat i popens framkant. Sedan debuten 1995 har hon släppt fem studioalbum, några av decenniets mest ikoniska låtar så som Dancing On My OwnHang With Me och With Every Heartbeat och erhållit fem Grammy Awards-nomineringar i USA. Otaligalistplaceringar, belönats med tolv Grammis-statyetter och tre P3 Guld-priser.

 

Med spelningen på Malmö Live sällar Robyn sig till andra världsstjärnor som tagit Sydsveriges mest eftertraktade musikmötesplats till sitt hjärta. Philip Glass, Band of Horses, London Symphony Orchestra, Bob Dylan, First Aid Kit, Juan Diego Floréz, Mohammed Assaf, Gewandhausorchester Leipzig för att bara nämna ett fåtal. Konserten ges i High Live, kongressen, som är Malmö Lives nya scen för just klubbkonserter och där kult-hip hop-gruppen Movits! är först ut redan den 19 januari.

Senast uppdaterad 2018-11-13

Läs också

Relaterat event