Collage av bilder på Advance Patrol, Tingsek, Jonathan Johansson och Loulou LaMotte

Det är inga mindre än Advance Patrol, Jonathan Johansson, Tingsek och Loulou LaMotte! Konferencier blir komikern och Malmö FF-fantasten Fritte Fritzson. Han leder oss genom denna helt unika konsertupplevelse som bygger broar mellan fotbollen och musiken! 

I Malmö FF i våra hjärtan hyllar vi tillsammans vårt lag Malmö FF, Malmö SymfoniOrkester och vår stad. Nu är de första artisterna som kommer att medverka i konserten klara. Det blir en härlig mix av artister från olika genrer, alla med sin egen starka Malmökoppling. Tillsammans bjuder de in publiken till en oförglömlig kväll i konsertsalen!

Advance Patrol knockade Musiksverige för 20 år sedan med sin debutskiva Utskrivna. Gruppens medlemmar kom från Lindängen och Kroksbäck i Malmö och med sin rap på skånska, spanska och engelska fick de en självklar plats på den svenska hiphopscenen. En av deras största hits är låten ”Välkommen till Malme” – en given klassiker som publiken kommer att uppleva på ett helt nytt sätt i vår konsertsal! Vi är övertygade om att Advance Patrol kommer att ge konserten en riktigt härlig Malmöbas. 

De får sällskap på scenen av Malmösonen Jonathan Johansson, flerfaldigt grammisbelönad musiker och singer-songwriter som senast i år mottog priset årets textförfattare på Grammisgalan. Han har släppt ett flertal kritikerrosade album där han har uppmärksammats för sina poetiska texter där han skildrar vardagens ljus och mörker. 

Malmös stolthet Tingsek skapar en magisk stämning med sin soulsinspirerade popmusik och kraftfulla sång. Tingsek är en mångsidig artist, producent och låtskrivare som har släppt flera musikverk. Han fortsätter att utforska olika musikaliska riktningar, och hans musik är känd för att beröra själen och skapa förbindelse med lyssnarna.

Loulou LaMotte är sångerskan med den stora rösten, Skåneprofil och låtskrivare från Malmö. Hon slog igenom brett genom sin medverkan i framgångssagan The Mamas när de vann Melodifestivalen 2020. Efter detta har hon medverkat i flera musikaliska sammanhang och fått fint renommé och många uppdrag på hemmaplan, när hon bl.a. sjungit med Malmö Symfoniorkester och bandet Damn. Loulou LaMotte har framfört MFF-hymnen vid två tillfällen tillsammans med Malmö SymfoniOrkester. 

Konferencier är ingen mindre än Fritte Fritzson. Han är komiker, manusförfattare, poddare och startade upp humorklubben Oslipat tillsammans med Marcus Johansson. Han har också vunnit På spåret på SVT tillsammans med Marie Agerhäll. Fritte Fritzson är en trogen MFF-supporter och är därför en perfekt ciceron för konserterna.

Malmö FF i våra hjärtan är en satsning där vi på Malmö Live och Malmö FF förenas i en hyllning till allt det som vi har gemensamt. Under konserterna framförs låtar som har koppling till Malmö, Malmö FF och Malmö SymfoniOrkester i arrangemang nyskrivna speciellt för orkestern. Det här är de första bokningarna till konserten, och vi hoppas att snart kunna berätta om flera artister! 

Det här är de första bokningarna till Malmö FF i våra hjärtan och vi hoppas att snart kunna berätta om flera artister! 

Läs mer om Malmö FF i våra hjärtan och boka din biljett! 
 

Senast uppdaterat: 2023-12-19