040 LIVE FEST

13 maj 2023
Kuben (ståplats)
TBA
13 år
Malmö Live Konserthus
Fribiljett

Lördagen den 13 maj är andra festivaldagen av 040 LIVE FEST och en fet line-up utlovas med flera kända ansikten på scenen. På scenen är bland annat artisterna Zikai, Seedy, Oscar Stembridge, Baby Mala, Mopiano och sneak peek med Oscar Zia. Det kommer bli grymt!

Zikai är Sveriges nästa stora musikexport och har blivit omnämnd som Sveriges svar på Ariana Grande. Seedy släppte i december 2022 albumet KING och har men sin unika röst en hög igenkänningsfaktor inom svensk hiphop. Oscar Stembridge är en ung talang och mångsidig musiker med över 200 000 följare på sociala medier. Oscar Zia är multitalangen som vi känner igen från både, radio, tv-program och som programledare för Melodifestivalen men han har också en av Sveriges mest älskade popröster.

Stay tuned, fler artister TBA! Följ nytt som händer för 040 LIVE FEST på @040live Instagram.


Vill du läsa mer om festivalen?

Klicka här för att komma till festivalsidanPå festivalsidan kan du läsa om festivalens båda dagar och så småningom se program mm.

Line-up - fler TBA

Oscar Zia

På scenen, i hörlurarna, på radion eller framför TV-kamerorna. Det är förmodligen i ett eller flera av dessa sammanhang du har sett Oscar Zia. För om han inte skriver, spelar in och släpper musik leder han omtyckta radioshower eller rikstäckande TV-program.

Klicka här för att läsa mer!

 

Mopiano

Multiitalangen Mopiano skriver all sin musik själv. Dessutom producerar och skriver han musik för de största artisterna i Sverige och internationellt. Med flera miljoner streams bär han på ett sound med en mix av R&B/Soul, Hiphop och Pop kombinerat med synthar där analogt möter en drömsk atmosfär.

Zikai

Zikai är Sveriges nästa stora musikexport och har blivit omnämnd som Sveriges svar på Ariana Grande. Vid endast 22 års ålder har hon hunnit bli utnämnd till ’Framtidens Artist’ av P3, släppt sin debut-EP och jobbat med några av branschens största namn.

Klicka här för att läsa mer!

Seedy

Seedy har med sin unika röst en hög igenkänningsfaktor inom svensk hiphop och han har samarbetat med några av Sveriges främsta artister som Jireel och Denz. Efter att ha spelat i städer över hela Sverige, i Köpenhamn och i Oslo är Seedy redo att ta sitt liveframträdande till en ny nivå.

Klicka här för att läsa mer!

Oscar Stembridge

Oscar är en av Sveriges mest spännande unga talanger. Han är en mångsidig musiker som spelar piano, bas, trummor, ukulele och gitarr. Bara 14 år gammal har Oscar redan en global fanbase med över 200 000 följare på sociala medier.

Klicka här för att läsa mer!

Baby Mala

Baby Mala är en skådespelare, dansare och artist från Göteborg, som senaste tiden bubblat fram på den svenska musikscen. 2021 debuterade hon med singeln ”BAGS” och har därefter gjort musik med Imenella, vara förband åt Jireel och blivit utnämnd som en av årets starkaste debutanter på Spotify.  

Klicka här för att läsa mer! 

Senast uppdaterat: 2023-03-31