040 LIVE FEST

13 maj 2023
Kuben (ståplats)
TBA
13 år
Malmö Live Konserthus
Lör 13 Maj 17:00 Passerat
Fribiljett
040 Live fest är finalen på tvådagarsfestivalen i Kuben på Malmö Live!

Lördagen den 13 maj är andra festivaldagen av 040 LIVE FEST och en fet line-up utlovas med flera kända ansikten på scenen. På scenen är bland annat artisterna Zikai, Seedy, Oscar Stembridge, Baby Mala, Mopiano, Stella Knutagård och sneak peek med Oscar Zia. Det kommer bli grymt!

Zikai är Sveriges nästa stora musikexport och har blivit omnämnd som Sveriges svar på Ariana Grande. Seedy släppte i december 2022 albumet KING och har men sin unika röst en hög igenkänningsfaktor inom svensk hiphop. Oscar Stembridge är en ung talang och mångsidig musiker med över 200 000 följare på sociala medier. Oscar Zia är multitalangen som vi känner igen från både, radio, tv-program och som programledare för Melodifestivalen men han har också en av Sveriges mest älskade popröster.

Följ nytt som händer för 040 LIVE FEST på @040live Instagram.


Vill du läsa mer om festivalen?

Klicka här för att komma till festivalsidanPå festivalsidan kan du läsa om festivalens båda dagar och så småningom se program mm.

Spelschema

Spelschema för 040 Live Fest 2023 på Malmö Live Konserthus

Line-up

Oscar Zia bjuder på en sneak peak på 040 LIVE FEST 2023

Oscar Zia

På scenen, i hörlurarna, på radion eller framför TV-kamerorna. Det är förmodligen i ett eller flera av dessa sammanhang du har sett Oscar Zia. För om han inte skriver, spelar in och släpper musik leder han omtyckta radioshower eller rikstäckande TV-program.

Klicka här för att läsa mer!

 

Zikai

Zikai

Zikai är Sveriges nästa stora musikexport och har blivit omnämnd som Sveriges svar på Ariana Grande. Vid endast 22 års ålder har hon hunnit bli utnämnd till ’Framtidens Artist’ av P3, släppt sin debut-EP och jobbat med några av branschens största namn.

Klicka här för att läsa mer!

Seedy är en del av 040 LIVE FEST 2023

Seedy

Seedy har med sin unika röst en hög igenkänningsfaktor inom svensk hiphop och han har samarbetat med några av Sveriges främsta artister som Jireel och Denz. Efter att ha spelat i städer över hela Sverige, i Köpenhamn och i Oslo är Seedy redo att ta sitt liveframträdande till en ny nivå.

Klicka här för att läsa mer!

Sångerska Baby Mala

Baby Mala

Baby Mala är en skådespelare, dansare och artist från Göteborg, som senaste tiden bubblat fram på den svenska musikscen. 2021 debuterade hon med singeln ”BAGS” och har därefter gjort musik med Imenella, vara förband åt Jireel och blivit utnämnd som en av årets starkaste debutanter på Spotify.  

Klicka här för att läsa mer! 

Artisten Stella Knutagård

Stella Knutagård

Stella är en rappare från Malmö som kör lyrisk rap med tung attityd. Hon älskar att leverera sitt uttryck på scenen och få möjlighet att utvecklas som artist. Hennes sound är en blandning av flera generar, men framför allt hiphop/rap och poesi ligger som grund i hennes musik. 

Klicka här för att läsa mer! 

Artisten Mopiano

Mopiano

Multiitalangen Mopiano skriver all sin musik själv. Dessutom producerar och skriver han musik för de största artisterna i Sverige och internationellt. Med flera miljoner streams bär han på ett sound med en mix av R&B/Soul, Hiphop och Pop kombinerat med synthar där analogt möter en drömsk atmosfär.

Oscar Stembridge är en av akterna på 040 LIVE FEST på Malmö Live, våren 2023.

Oscar Stembridge

Oscar är en av Sveriges mest spännande unga talanger. Han är en mångsidig musiker som spelar piano, bas, trummor, ukulele och gitarr. Bara 14 år gammal har Oscar redan en global fanbase med över 200 000 följare på sociala medier.

Klicka här för att läsa mer!

Jalmaar - DJ

DJ Jalmaar på Malmö Live Konserthus, 040 LIVE FEST

Utanför KUBEN blir det också härlig stämning när DJ Jalmaar spelar musik mellan konserterna. Hjalmar Palm eller Jalmaar, namnet som han går under, är en DJ från Malmö och har sedan några år tillbaka varit en del av det Malmöbaserade musikkollektivet So & Such. Han spelar allt från soulig house och disco till futuristiska edits och remixer på klassiska som samtida hiphop och RnB bangers. 

Senast uppdaterat: 2023-05-12