In the Name of Love

17 mars 2023
Kuben
2 timmar 30 min inkl. paus
13 år
Rytmus musikgymnasium
Fre 17 Mar 18:30 Passerat
Fribiljett

In the Name of Love

Kärleken är tålmodig och mild,

kärleken avundas inte,

den skryter inte,

den är inte uppblåst,

den uppför sig inte illa,

den söker inte sitt,

den brusar inte upp,

den tillräknar inte det onda.

Störst är kärleken, avslutas denna text ur Korintierbrevet 13: 4-7, 13, en av de mest kända texter som skrivits om kärleken. Men stämmer verkligen allt detta vackra? Hur stämmer det överens med allt i världen som sker “In the name of love”?

Klass 21A på Rytmus Malmö bjuder in till en helkväll där vi utforskar temat närmare. Romantisk kärlek, kärlek till sig själv, ovillkorlig kärlek, kärlek till familjen och vänner.. Kärleken kan vara fantastisk, den kan vara blind, den kan vara galen, den kan vara besvarad eller obesvarad. Alla dessa former av kärlek har resulterat i miljontals fantastiska låtar, och fredagen den 17:e mars visar Rytmus 21A upp sina tolkningar av världens bästa kärlekslåtar.

21A bjuder på storkör och 7 ensembler som både hyllar och ifrågasätter temat:
In the name of love.

 

Medverkande

Rytmus musikgymnasium
Rytmus musikgymnasium startade år 1993 i Stockholm som en av landets första friskolor och har funnit i Malmö sedan 2008 - vi firar 15 år i år! Vi älskar musik och tror på den som utvecklande, förenande kraft och pedagogiskt verktyg. Du hittar oss sedan 2010 mitt på Möllan, där vi byggt om en gammal tidningshall till våra fina lokaler. På Rytmus är det passionen för musik som förenar både elever och lärare. Här möts eleverna av en inbjudande, kreativ och utvecklande miljö där musik och studier är i fokus. Våra lärare är kunniga, kompetenta och engagerade och många av dem är aktiva inom musik- och mediebranschen.
Senast uppdaterat: 2023-03-10