• Sara Granér och Anders Teglund
    Mikael Göthage

Vissa somnar helt – med Sara Granér och Anders Teglund

29 november
Kuben
ca 1 timme 15 min (ingen paus)
245 SEK/konsertbiljett
Malmö live konserthus
Tis 29 Nov 20:30 Passerat
Vill du boka vilodygn på Malmö Live?

På levererade biljetter kommer det att finnas en rabattkod som kan användas för bokning av hotellrum på Malmö live, Clarion. 

Vissa somnar helt – med konstnären Sara Granér och pianisten Anders Teglund

Lägg dig ner. Låt tankarna vandra bort eller somna helt till ett framträdande om tillståndet mellan dröm och vakenhet. Verket består av pianomusik och liveteckning som projiceras i hela rummet.  

Sara Granér är serietecknare, illustratör och konstnär. Hennes senaste bok Allas lika mellangärde kom 2020 på Galago. Hon har på senare år gjort en del verk för scen, bland annat den hyllade dockteatern En idiot ibland oss på Malmö Dockteater. I denna livesättning målar Sara abstrakta bilder som vaggar publiken in mot sömnens land.  

Pianisten Anders Teglund har släppt fyra soloalbum. Han var medlem i Umeåbandet Cult of Luna mellan 2003-2013 och har även spelat med Mattias Alkberg och Convoj. Innan pandemin gjorde han många hemma hos-konserter i människors vardagsrum, och där brukar publiken ibland somna efter en stund. Detta tillstånd har han sedan tagit fasta på i skapandet av musiken till Vissa somnar helt.  

Visste du att du kan boka biljetter till morgonkonserten med Loney Dear den 30 nov i konsertsalen helt kostnadsfritt? Njut av en 30 minuter vacker morgonkonsert med en av Sveriges främsta röster. 

------ 

Vilodygn på Malmö Live  

Unna dig ett avkopplande och lyxigt vilodygn på Malmö Live när höstmörkret faller och julstressen väntar runt hörnet.

Vaggas till vila under ledning av Sara Granérs meditativa teckning och Anders Teglunds mjuka pianotoner, ta emot en take-away kamomillte och tassa upp till hotellet och kryp ner i fluffiga hotellakan. Vakna utvilad till Clarions lyxiga frukostbuffé och smyg sedan in i konsertsalen och starta dagen med en vacker morgonkonsert med Loney Dear, som av The Sunday Times beskrivs som en av de mest upplyftande, inspirerande och helande rösterna vi har. Fylld av energi och kraft kan du sedan vara tillbaka på jobbet före klockan 09:00.

Det här kan du göra:

  • Konserten Vissa somnar helt med serietecknaren Sara Granér & pianisten Anders Teglund
  • Hotellövernattning på Clarion Malmö Live
  • Frukostbuffé
  • Morgonkonsert med Loney Dear i Konsertsalen
Senast uppdaterat: 2022-10-18