• Tutiluren, en Nallekonsert på sommarturné 2024. Med Nassim Al Fakir och Malmö SymfoniOrkester.

Tutiluren med Nalle Konsert med Nalle, Nassim Al Fakir och musiker ur Malmö SymfoniOrkester

Upplev Malmö SymfoniOrkesters brasskvintett och slagverkare med Nalle och Nassim Al Fakir! Nalle och Nassim är så nyfikna på den brokiga brasskvintetten. Hur låter trumpeterna jämfört med tuban? Hur spelar man egentligen valthorn och trombon? Tutar man i en lur, eller gör man på något annat sätt? Brasskvintetten och Nassim bjuder på en varierande repertoar, där instrumenten visar upp sina olikheter och specialiteter. Vi bjuds även in att sjunga med i Nassims egna fartfyllda och svängiga låtar, när musikerna, Nassim och Nalle brassar loss!  

Läs mer om Tutiluren och fler turnéstopp i sommar >>

19 - 20 augusti 2024
Sövde Amfiteater, Naturum Vattenriket i Kristianstad, Utomhusscen Berggrenska gården i Höör
ca 45 min
Fri entré
Malmö Live Konserthus

Medverkande

Malmö SymfoniOrkester
Malmö SymfoniOrkester (MSO) är en av Sveriges ledande symfoniorkestrar med hög internationell nivå och en bred klassisk orkesterrepertoar men även en stark förankring i nutida repertoar med beställningsverk av vår tids ledande tonsättare.Läs mer
Nassim Al Fakir
Nassim är, förutom programledare, även musiker. Och Grammisvinnare 2023 för Årets barnmusik! Han har varit med länge och blivit känd för svenska folket på grund av alla spännande projekt han har varit med i. För att nämna ett axplock - ”Retorikmatchen”, ”Bolibompa”, turnén ”Diggiloo” och ”Bäst i test” som de året vann det åtråvärda tv-priset ”Kristallen”. Nassim har även släppt skivorna ”Ute och cyklar”, ”Springer runt & säger hej” för någon vecka sedan kom singel ’En Rackarbajsare’, där han delar med sig av sin musikaliska sida, både som sångare och slagverkare. Nassim Al Fakir gör även rösten i långfilmerna om björnen Paddington och gör rösten till Olof i Disneyfilmerna "Frost”. Läs mer

Spelschema

Måndag 19 augusti

10.00 Sövde Amfiteater

14.30 Naturum Vattenriket, Kristianstad

 

Tisdag 20 augusti

10.00 Utomhusscen Berggrenska gården, Höör

11.30 Utomhusscen Berggrenska gården, Höör

Nassim Al Fakir

Bild på Nassim Al Fakir
Nassim Al Fakir

Förra årets succé återupptas! I augusti kan du uppleva Nassim Al Fakir, med sin lekfulla och kreativa energi, när han tillsammans med Nalle och musiker ur Malmö SymfoniOrkester intar flera scener i Skåne.

Nassim är, förutom programledare, även musiker. Och Grammisvinnare 2023 för Årets barnmusik! Liksom för de övriga personerna i Al Fakirs genommusikaliska familj började Nassim med piano vid fyra års ålder. Sedan var det trummor och slagverk som gällde innan TV-karriären tog fart. Nassim är ständigt aktuell på scener runt om i landet med sina musikaliska gigs för hela familjen.

Senast uppdaterat: 2024-07-05