• Tre små stora stunder med Moonica Mac på Malmö Live

Tre stora små stunder med Moonica Mac

4 februari 2024
Konsertsalen
ca 1 timme 30 min
400 - 550 kronor
18 år, 13 år med målsman
Next Events & All Things Live
Sön 4 Feb 18:30 Passerat

Moonica Mac på vårturné med "Tre stora små stunder med Moonica Mac”

Efter succén med "En liten stund med Moonica Mac" som sattes upp på Södra Teatern i Stockholm och sedan togs ut på höstturné återvänder Sveriges älskade Macen till scenen för en storartad avslutning på formatet. "Tre stora små stunder med Moonica Mac" tar publiken med på en resa i Stockholm, Malmö och Göteborg under februari 2024. Biljetter släpps nu på fredag klockan 10! 

Det finns bara en Moonica Mac och hon lämnar ingen oberörd. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som ofta beskrivs som överjordisk når Moonica Macs toner in på djupet. Nu är hon aktuell med den nya singeln Historier och liv”. 

I februari får publiken äntligen möta Moonica Mac igen. Formatet En liten stund med Moonica Mac” ska få sitt avslut på ett storstilat sätt. Precis som under hösten blir det blir intima kvällar där det organiska och enkla får gå före det storslagna och magnifika, men den här gången på ännu större scener, ackompanjerat av sublima stråkar. I en blandning av gamla godingar och tidigare helt osläppt material låter hon tonerna och orden leva ut och vidare. Kvällarna till ära kommer Teodor Wolgers som support och förgyller upplevelsen med sin unika musikaliska stämpel.

Hennes låtar må ha nåt miljontals streams på Spotify men att möta henne live är något alldeles extra. En stund med Moonica får vem som helst att släppa taget om allt – förutom sången i hennes hjärta och glöden i hennes blick.

 

Kom till Malmö Live den 4 februari, det sägs att det blir vackert…

Senast uppdaterat: 2023-11-15