Thomas Stenström - Dreamer Tour

30 oktober 2022
Konsertsalen
1 timme 45 minuter
13 år
Next Events & All Things Live
490-570 kr

Nu står det klart att en av Sveriges största artister kommer till Malmö för att bjuda på en oförglömlig konsert.

2022 är ett minst sagt rekordartat år för Grammis- och tvåfaldigt P3 guld- nominerad Thomas Stenström. Ordet “utsålt” har varit gemensam nämnare på alla spelplatser såväl Avicii Arena och Scandinavium samt runt om landet. Men segertåget stannar inte där för Thomas Stenström – nu står det klart att Dreamer Tour åker vidare i höst!

Thomas har under en lång tid försett Sverige med melodier och låtar att förälska sig i. I september 2021 släppte han det kritikerrosade albumet ”Spring baby spring” följt av tokhyllade tolkningar i den senaste säsongen av Så Mycket Bättre. Under våren 2022 släppte han sin egen tolkning av husguden Bruce Springsteens låt ”Waitin’ On A Sunny Day”. Thomas version heter ”Väntar på en solig dag” och är finstämd rå tolkning av originalversionen. Nu är han aktuell med sin sommarsingel ”Sista sommaren” – en låt i typisk Stenström-anda att sjunga med till i de sena sommarnättern.

– Livet i vänsterfilen är äntligen här och Dreamer Tour är omöjlig att stoppa. Det känns att jag bara följer med – och jag älskar det, hälsar Thomas.

Senast uppdaterat: 2022-08-01