THEOZ + DOLLY STYLE

10 december 2023
Konsertsalen
ca 1 timme 45 min inkl. paus
Nexts Events & United Stage
Sön 10 Dec 18:30 Passerat
350-470 kronor
Theoz & Dollystyle på Malmö Live

THEOZ + DOLLY STYLE

Efter utsålda konserter överallt kommer Theoz & Dolly Style den 10 december till Malmö Live och ställer till med den ultimata familjeföreställningen. Ingen åldersgräns, hela familjen är välkommen!

Supertalangen Theoz gick till final i Melodifestivalen både 2022 och 2023 och är just nu aktuell precis överallt och dyker titt som tätt upp i olika TV-program. Nu senast med ett uppträdande i Let´s dance 2023!

På TikTok och YouTube hittade Theoz sin digitala dansscen, med nu över 2,5 miljoner fans som följer och älskar varje (dans)steg han tar. Han har släppt ett flertal singlar, ”Lately”, ”Het, The Best Girl In the World” och ”Why, Why, Why” innan det var dags att släppa första EP:n ”Min Theori”.

Med sig i bagaget har han hitsen ”Som du vill” och ”Mer av dig”, välkända från Melodifestivalen!

På Malmö Live får Theoz sällskap av trion Dolly Style som har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp och fansen har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier.

Dolly Style slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster”, BAM BAM och ”Habibi”. Dolly Style har idag nämnare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal.

En kväll med två av Sveriges hetaste popartister – det här vill du inte missa!

Senast uppdaterat: 2023-09-26