The Creative Bubble

22-26 aug 2022
Kuben
1 timme
Freestyle Phantatix
Mån 22 Aug 19:00 Passerat
Tis 23 Aug 19:00 Passerat
Ons 24 Aug 19:00 Passerat
Tors 25 Aug 19:00 Passerat
Fre 26 Aug 19:00 Passerat
150 kr
22/8 och 23/8 inställt

Dessvärre ställs evenemanget den 22/8, samt den 23/8 in på grund av produktionstekniska anledningar.

2021 genomförde Freestyle Phanatix tillsammans med 28 artister i ett kreativt projekt under förutsättningen att alla artister frivilligt isolerades för att jobba endast med varandra. I projektet undersöks vad som händer när artister, musiker, skådespelare och andra kreativa människor bor ihop under en intensiv tid. Hur påverkar isolering både personerna individuellt och hur påverkas gruppdynamiken? Vilka kreativa utlopp ger det att isolera artister utan något att göra?

Nu i år 2022 genomförs en ny Kreativ Bubbla! Denna gång är målet en performance som ska framföras 22-26 aug i Kuben på Malmö Live.

Om Creative Bubble Performance På scenen 16 artister i en performance som spänner konstarter, uttryck och kreativitet. Konstnärlig bredd och kulturell vidd vässas till sin spets för att skapa intryck, upplevelse och en aldrig tidigare skådad föreställning.

Allt som sker på scenen skapas under en intensiv kreativ process där artisterna får och ska använda sitt bästa och yttersta i en kombination med varandra; sammanhållning, symbios och samarbete över konstformers gränser och etniska och kulturella gränser. I föreställningen används olikheter och motpoler för att skapa en helt unik upplevelse för både publik och medverkande artister.

Regi & Koreografi utgår från att inget är omöjligt; artisternas individuella genre och uttryck kommer att blandas och sättas in i en föreställning som tar fram, gör plats för och kräver det bästa av varje enskild artist.

Vi kommer att få se och höra; Hip Hop, Street, Modern, Afro, Latin, Raggaton, Whacking, Locking, Breakdance, Akrobatik, Spoken Word, Rap, Beatboxing, Musik och Sång.

Creative Bubble Performance kommer att ledas av:
Regi: Kim Bøytler. Koreograf: Elena Franzén.

Artisterna kommer från Sverige, Danmark, Norge, Italien, Tanzania, Venezuela, Tyskland, Brasilien, Egypten, Irak, Nepal & Ukraina.

Senast uppdaterat: 2022-08-19