Skräckkabinettet en monster-rockshow!

4 november 2023
Kuben
ca 1 timme (ingen paus)
4 år
Malmö Live Konserthus
Lör 4 Nov 13:00 Passerat
100-150 kronor
Skräckkabinettet – en monsterrockshow för barn på Malmö Live Konserthus

Skräckkabinettet – en monsterrockshow!

Fira Halloween med en massa läskigt och skoj på Malmö Live! 

På höstlovet kan du passa på att uppleva en spektakulär rockshow som är för hela familjen. Skräckkabinettet är äntligen här för att lära människorna att hantera sina rädslor. Med finurliga texter och cool rockmusik för både små och stora öron får vampyrsångaren Valentin Von Törst, mumiegitarristen Akhenaton den Allsmäktige, spökbasisten Vita Frun samt monsterrock-trummisen Grym oss att fundera kring rädslor och hur vi kan övervinna dem.  

Skådespelaren och dramatikern Jonas Karlström Hay (känd som karaktären ”Chefen” på SVT Barn) saknade artister som gör seriös rockmusik med tänkvärda texter och budskap för barn samt deras vuxna. Han startade därför monsterrockbandet Skräckkabinettet som bjuder på en spektakulär scenshow där coola monster och spöken sjunger nykomponerade rocklåtar om rädslor och hur de kan övervinnas, allt för att människorna inte ska behöva vara rädda i onödan.  

Sedan starten har Skräckkabinettet gjort succé, bland annat i barnprogrammet Sommarlov på SVT Barn där de framförde sina låtar ”Våga vägra vara rädd” och ”Alla är rädda för nåt”. 

Tävling! Måla ditt monster under sängen.

Kom i god tid före konserten så ni hinner måla - pysselhörnan öppnar kl 11:30. Hur ser ditt monster under sängen ut? Är det stort, lurvigt och rosa eller jätteläskigt? Tänk helt fritt!  Vampyrsångaren Valentin Von Törst kommer att dra en vinnare som presenteras via en videohälsning på hemsidan och mail. Vi ser fram emot att se alla fantasifulla monster! En vinnare får två biljetter till julkonserten "Julstämning för familjen".

Halloween röd text och svarta spindlar

Upptäck Skräckkabinettet

Senast uppdaterat: 2023-10-24