Ready for it? A Taylor Swift festival

9 december 2023
Kuben (ståplats)
Hela dagen & kvällen från kl. 13.00
Ingen åldersgräns dagtid, 18 år på kvällen
Malmö Live Konserthus
180 - 395 kronor
Ready for it på Malmö Live
Ready for it på Malmö Live
Information om biljetter & åldersgräns

Dagsbiljett, 13.00 - 17.00

Pris: 180 kronor

Åldersgräns: Ingen åldersgräns (biljett krävs för all publik)

 

Kvällsbiljett, 20.00 - 00.00

Pris: 250 kronor

Åldersgräns: 18 år

 

Kombobiljett, hela dagen

Pris: 395 kronor

Åldersgräns, 18 år

Ready for it?

Ready for it? är en heldag dedikerad till Taylor Swift! Kliv in i en euforisk värld där energin i Taylor Swifts musik känns på riktigt! Under en heldag på Malmö Live kan du utforska en av popmusikens största ikoners karriär och liv. Oavsett om du är en hängiven Swiftie eller helt enkelt bara uppskattar bra musik, kommer detta att bli en dag och natt att minnas!    

Ready for it? är först och främst ett nattklubbskoncept, men till Malmö Live samlas de närmaste Swiftie-vännerna. Förutom att dansa till hennes största hits på dansgolvet kommer du även att kunna lära dig koreografin till hennes musikvideos i en dansworkshop, göra vänskapsarmband och lyssna på olika artister som tolkar hennes största hits – och mycket mer! Dagsprogrammet är öppet för besökare i alla åldrar.  

När nattklubben öppnar kan du röja till bland annat en Swiftinspirerad drag- och burleskshow och ett dansgolv utan dess like - endast med Taylor Swifts låtar, så klart. Kvällsprogrammet är öppet för alla över 18 år.  

Det kommer bli en oförglömlig upplevelse inspirerad av Taylor Swifts sensationella karriär. Från hennes toppnoterade hits till hennes ikoniska kostymer, är varje del av klubben utformad för att föra dig in i Taylors förtrollande universum!    

Swifties unite! 

Spelschema - Ready for it - Taylor Swift - Malmö Live Konserthus
Senast uppdaterat: 2023-12-07