Quiz med MSO, Anders och Måns

15-16 december 2022
Konsertsalen
1 timme och 15 minuter
Malmö Live Konserthus
Tors 15 Dec 19:00 Passerat
Fre 16 Dec 18:00 Passerat
Fre 16 Dec 20:30 Passerat
125-395 kr

Quiz med MSO, Anders & Måns

Förra årets digitala succé med över 30.000 tittare tillbaka LIVE i konsertsalen. I december bjuder komikerduon och Malmö SymfoniOrkester på ett lurigt och klurigt quiz med frågor om musik, resor och geografi. Tillsammans gissar och quizzar vi oss jorden runt!

Under kvällen underhåller och guidar Anders och Måns oss genom jordens alla hörn samtidigt som Malmö SymfoniOrkester bjuder på maffig musik och ljuvliga ledtrådar. På plats kan du enkelt ladda ner en quizapp där du i realtid kan svara på frågorna.

Nu har du chansen att vara med på årets bästa quiz - utmana vännerna, ladda kunskapsbanken och häng på! Vi har finfina priser i potten. Varmt välkommen!

 

Medverkande

Anders & Måns humorduo
I 25 år har humorduon Anders och Måns levererat faktabaserad och träffsäker humor. Deras senaste projekt är podden Fråga Anders & Måns, där de svarar på lyssnarfrågor och tänker högt. Tidigare har vi hört dem i radioprogram som Morgonpasset i P3 och succépodden Så funkar det. Dessutom har de gjort ett antal tv-program och scenshower tillsammans. Läs mer
Malmö SymfoniOrkester
Malmö SymfoniOrkester (MSO) grundades 1925 och består av ca 90 heltidsanställda yrkesmusiker från nästan 20 länder. Orkestern är stolt bärare av den traditionella symfoniska repertoaren, men strävar också efter att föra den symfoniska musiken framåt Läs mer
Senast uppdaterat: 2022-12-02