PEACHES POST PARTY

6 juni 2022
Kuben
TBA
Malmö Live Konserthus
Mån 6 Jun 20:15 Passerat
Fri entré - biljett krävs

Som en avslutning på Malmö Lives temaår 100 kvinnor, 100 år bjuder vi in till en stor FEST– dans, dans, dans och mer där till.

I vår black box Kuben blir det tung bas, rök och DJ. Ute i foajén kan du gå all-in på Queeraoke, ta en vän i handen på Silent Disco eller drick en Teaches for Peaches-bellini, mingla och njut.

Varmt välkomna att hylla systerskapet och ett år av kvinnliga konstnärer och musiker på Malmö Live!

I KUBEN kommer Gina040 (FNGRLCKN, The Footfetsich Show), en av de mest älskade och kaotiska aktörerna på den alternativa musikscenen, presentera det färskaste från dom krokiga frekvensernas underground. Med en talang för att hitta dom smutsigaste basarna och mest traumatiska kickar har hen rest från lokala scener till internationella festivaler där, under ett och samma set, det återfinns bl.a. electro, footwork och gabber - Hur? Jo, för att Gina040 är ett välkänt gränslöst mysterium som på något sätt lyckas göra varje uppträdande till ett poetiskt våldsamt performance man sent glömmer.

Under kvällen har vi även lyckan att få uppleva Josefine Hellström i DJ-båset! Josefine har hittat ett sätt att fånga kontraster i sin musik genom att röra sig genom ett omväxlande ljudlandskap karaktäriserat av breakbeats. Det är den råa tonaliteten och temperamentet i musiken som gör Josefine till något utöver det vanliga. Med inslag av färgglada melodier, reflekterade rytmer och robust UK bass bygger hennes techno upp en kraftfull spänning som kulminerar i en vild energi av känslor. Det är också anledningen till att Josefine är en av Skandinaviens mest eftertraktade DJs. 

Relaterat event

Senast uppdaterat: 2022-05-17