Nyårsgala 2021 med Malmö SymfoniOrkester

31 dec 2021
Konsertsalen
ca 1 timme 10 minuter (ingen paus)
Malmö Live Konserthus
175 - 495 kr

Nyårsgalan med Malmö Symfoni- Orkester är ett högtidligt firande av det gångna året och en förberedelse inför det nya. Denna populära konsert har en har en lång tradition av att dra fulla hus. Musikaliskt blandas stämningar från olika epoker, omslutna av reflektioner kring nuet, tiden som gått och vad vi kan vänta oss av det kommande året, signerat nyårsvärd Kalle Lind. Hjärtligt välkomna till en upplyftande symfonisk urladdning som avslutning på 2021!

Medverkande

Malmö SymfoniOrkester
Malmö SymfoniOrkester (MSO) grundades 1925 och består av ca 90 heltidsanställda yrkesmusiker från nästan 20 länder. Orkestern är stolt bärare av den traditionella symfoniska repertoaren, men strävar också efter att föra den symfoniska musiken framåt
Ingar Bergby dirigent
Den norske dirigenten Ingar Bergby arbetar över ett brett genrefält som omfattar den klassiska orkestermusiken, nutida musik, opera och balett och crossover. De kompletterande erfarenheterna berikar varandra och erfarenheterna breddar den musikaliska tolkningen i var och en av genrerna. Bergby har bland annat varit gästdirigent i Bergen Filharmoniska Orkester och chefsdirigent i Wermland Opera.
Frida Engström sopran

Bra att veta om konserten

Biljettsläpp

Konserten har biljettsläpp 10 augusti kl. 09.00. 

Senast uppdaterat: 2021-09-24