• No Business Like Show Business på Malmö Live Konserthus

No Business Like Show Business

Musikalfest med Rickard Söderberg, Emmi Christensson och några av Sveriges största musikalstjärnor 

Musikalkonserten "No Business Like Show Business" kommer tillbaka till Malmö Live och har med sig inga mindre än Rickard Söderberg och Emmi Christensson 

Rickard Söderberg är en av Sveriges mest älskade operasångare, utbildad vid OperaAkademiet i Köpenhamn. Hans repertoar sträcker sig från barockens mästerverk till Mozarts stora operor, med framträdanden på scener i Leipzig, Toulouse och Drottningholms Slottsteater. 

Emmi Christensson är en internationellt erkänd musikalartist som har haft ledande roller i flera klassiska musikaler, inklusive Maria i "West Side Story", Liesl i "Sound of Music" och Cosette i "Les Misérables". Hon är särskilt känd för sin tolkning av Christine i "Phantom of the Opera", en roll hon har spelat över 500 gånger på West End i London och på Cirkus i Stockholm. 

Vi presenterar dessutom några av Sveriges mest populära musikalstjärnor - Johan Hwatz, Kim Bergkvist, Fredrik Sjöstedt och Kristina Hahne. Deras imponerande sånginsatser kommer att kompletteras med de internationellt erkända solisterna Rickard Söderberg och Emmi Christensson som tillsammans tolkar några av de mest älskade låtarna från musikalvärlden. 

Kapellmästare: Jan Erik Sääf 

Övriga musiker: Olof Löfgren (piano), Kalle Magnusson (bas), Peter Fältskog (trummor) 

No Business Like Show Business bjuder på en unik resa genom musikalhistorien. Denna resa tar sin början med melodier från musikhistoriens allra första musikal, Teaterbåten, och sträcker sig ända till samtida musikalstorverk. 

På Malmö Live kommer du att få uppleva strålande soloframträdanden och storslagna ensembleprestationer, som tillsammans skapar en upplevelse i klass med Broadway och West End. En kväll som varje musikalälskare kommer att minnas. 

EN STORSLAGEN MUSIKALFEST HELT ENKELT. 

16 mars 2025
Konsertsalen
ca 2 timmar 30 minuter inkl. paus
505-595 kronor
Set The Stage - Entertainment

Medverkande

Rickard Söderberg
känd från ex.Trollflöjten, Den flygande Holländaren, L’OrfeoLäs mer
Emmi Christensson
 känd från ex. Phantom of The Opera, West Side Story, Les Misérables Läs mer
Johan Hwatz
känd från ex. Kristina från Duvemåla, Sound of Music, Chess Läs mer
Kim Bergkvist
känd från ex. A Little Night Music, Sweeney Todd, The Last Five Years Kim Bergkvist är musikalartist, utbildad på anrika The Royal Academy of Music i London samt på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg.Läs mer
Fredrik Sjöstedt
känd från ex. Anastasia, Les Miserables, Sweeney Todd Läs mer
Kristina Hahne
känd från ex. Cabaret, Annie, Sound of Music, Mitt om NattenLäs mer
Senast uppdaterat: 2024-07-11