Nalle möter monster

29 jan 2022
Konsertsalen
ca 45 minuter
Rekommenderat från 4-7 år
Malmö Live Konserthus

Finns det något mer skrämmande än monster? Nalle är ganska rädd för alla monster, men samtidigt är det något som gör att han gärna vill träffa dem också. Vad är ett monster egentligen? Är de alltid håriga och har stora tänder? Eller kan de se helt annorlunda ut? Och var finns de – överallt, eller ingenstans? Eller till och med inom oss? Nalle tror att det kanske finns monster i musiken också och han vill verkligen ta reda på hur de låter. Vill ni vara med på en skräckskön monsterkonsert så ta med era bästa gosedjur och kom till Malmö Live!

Medverkande

Malmö SymfoniOrkester
Malmö SymfoniOrkester (MSO) grundades 1925 och består av ca 90 heltidsanställda yrkesmusiker från nästan 20 länder. Orkestern är stolt bärare av den traditionella symfoniska repertoaren, men strävar också efter att föra den symfoniska musiken framåt
Jonas Nydesjö Dirigent
Dirigenten, arrangören och kompositören Jonas Nydesjö studerade arrangering vid Musikhögskolan i Malmö. Han är flitigt anlitad inom flera genrer som klassisk musik, jazzmusik och populärmusik och har komponerat musik till dansföreställningar, lett inspelningar till skivor, film och TV och gjort regelbundna konserter runt om i Sverige. Nydesjö har samarbetat med bland andra Sveriges Radios Symfoniorkester, Radiokören, Malmö SymfoniOrkester, Malmö Opera och symfoniorkestrarna i Norrköping, Gävle och Helsingborg. Inom populärmusikgenren kan samarbetet med Ola Salo särskilt nämnas.
Harald Leander Manus & regi
Det är fascinerande att det i en och samma person kan finnas så många professioner. Harald Leanders lista måste vara längre än de flesta andras. Han är regissör, frilansande teatermusiker, ljudboksuppläsare, fakir, konstnärlig ledare, dramatiker, översättare och skådespelare. Många minns honom från Wallanderfilmerna och Hipp Hipp! Efter musikgymnasiet studerade Leander drama-teater-film vid Lunds universitet och några år senare vid Teaterhögskolan i Malmö. Hans frilansande verksamhet som skådespelare omfattar bland annat Studioteatern, Norrbottensteatern, Skånska Teatern, Riksteatern, Malmö Stadsteater, Radioteatern och Varieté Vauduvill. Leander ledde arbetet vid Teater 23 i Malmö 1998–2003 och har de efterföljande åren även frilansat som
Jonas Karlström Hay Konferencier
Jonas Karlström Hay är skådespelare, artist & dramatiker som synts flitigt i TV- & filmproduktioner samt på teaterscener genom åren. Han har bl. a spelat vampyr, polis, snapphane, soldat, psykopat, skogsalv, vild bebi, Peter Pan mm. Barnfamiljer känner nog mest igen honom som karaktären CHEFEN på SVT Barn, samt vampyrsångaren Valentin Von Törst i monsterrockbandet Skräckkabinettet, som genom sina storslagna monsterrock-shower befriar människor från onödiga rädslor. Han har även skrivit manus till diverse pjäser och tv-produktioner som exempelvis SVT:s succéprogram Sommarlov, samt projektlett och genomfört mängder av olika kulturella evenemang såsom Malmöfestivalens Barnland och Skräckveckan i Folkets park.

Bra att veta om konserten

Biljettsläpp

Konserten har biljettsläpp 10 augusti kl. 09.00. 

Konserten ingår i en konsertserie

Den här konserten ingår i konsertserien Nalleserien. Klicka här för att läsa mer om våra konsertserier.

Senast uppdaterat: 2021-12-20