• Dekorativ evenemangsbild till MSO on demand

MSO On Demand

16 juni 2024
Konsertsalen
ca 1 timme (ingen paus)
50 kronor
Malmö Live Konserthus
Sön 16 Jun 14:00 Passerat

MSO On Demand

Vi presenterar: Malmö SymfoniOrkester On Demand, en konsert där vi ger er smakprov ur vår kommande jubileumssäsong och där det är ni i publiken som bestämmer vad som ska spelas! Den 16 juni är MSOs konsertsäsong över säger kalendern, fast vi är inte helt färdiga, inte riktigt än! Vi vill nämligen ge er i publiken chansen att bestämma innehållet i en sista konsert innan sommaruppehållet. Tillsammans med Rickard Söderberg och med hjälp av er i publiken skapar vi en konsert ihop! 

Så här går det till

Vi har ett resultat! 395 personer har röstat på sina favoriter ur kommande säsong och det är vinnarna ur detta urval som kommer att spelas under konserten. Vi avslöjar ingenting innan konserten startar! Så lös din biljett och låt dig överraskas – kommer du får höra Beethovens sjunde symfoni, Somewhere ur West Side Story eller mäktiga stycken av Sibelius och Sjostakovitj

För att få ordning i leden kommer operasångaren Rickard Söderberg att vara konsertens presentatör och, med stor sannolikhet, även hjältetenor. 

Dirigerar gör Magnus Fryklund som är en av Sveriges nu mest lovande dirigenter.

Bistro Live och våra barer har öppet från 11.30 och bjuder på mat och dryck – vi har även lagt till pizzor på menyn för en snabb och mysig lunch, som kan njutas i solen på trädäcket inför konserten. 

Kl 13.00 uppträder Operans barnkör under ledning av Ellinor Fryklund.

Samla vänner och familj och upplev en konsert där vad som helst kan hända!

Rösta på din favorit

MSO on demand

Ta mig till röstningen!

Här hittar du formuläret för att rösta på din favorit! Din röst är även en lott – så du har chansen att vinna två biljetter till den konsert där verket du röstat på ingår.

Röstningen är avslutad.

Medverkande

Malmö SymfoniOrkester
Malmö SymfoniOrkester (MSO) är en av Sveriges ledande symfoniorkestrar med hög internationell nivå och en bred klassisk orkesterrepertoar men även en stark förankring i nutida repertoar med beställningsverk av vår tids ledande tonsättare.Läs mer
Magnus Fryklund Dirigent
Rickard Söderberg
känd från ex.Trollflöjten, Den flygande Holländaren, L’OrfeoLäs mer
Senast uppdaterat: 2024-06-05