Molly Hammar

4 december 2021
Kuben
45 minuter
13-19 år
Malmö Live Konserthus
Lör 4 Dec 19:00 Passerat
Fri entré - biljett krävs
Molly Hammar

Nu kommer äntligen soulstjärnan Molly Hammar till Malmö Live för en konsert för 040 Lives medlemmar och för dig som är i åldern 13-19 år.

Det kommer att bli en mäktig kväll att minnas! Molly har tillbringat sin tonårstid i musikbranschens strålkastarljus och med sin kritikerrosade EP “Sex” (2018) hittade hon sin grej. När Molly började sjunga om kvinnlig sexualitet ur ett personligt perspektiv tog hennes kreativa resa fart och idag skapar hon musik som många unga kvinnor kan relatera till.

2020 tog Molly hem Rockbjörnens pris för ”Årets Genombrott”. I den svenska versionen av nya Lejonkungen-filmen gjorde Molly rösten till Nala, vars originalröst spelades av Beyoncé. 

Även utanför Sverige har Molly uppmärksammats. Hennes andra EP “God is lonely too” släpptes i våras och emottogs med stående ovationer från både fans och media. Tidigare i år släppte också Molly (tillsammans med Bob Sinclair) singeln “We could be dancing”, som med raketfart blev den mest spelade låten på radio i Italien, samt top20 på radio i Frankrike. Britterna tog Molly till sitt hjärta och varenda singelsläpp spelades på brittisk radio. De fullkomligt älskar henne, vilket har lett till flera liveframträdanden i London.

Missa inte denna exklusiva chans att uppleva Molly Hammar. Konserten är för dig som är 13-19 år och spelas i Kuben den 4 december kl 19:00. Fri entré, missa inte att boka biljett till dig och dina vänner!

Senast uppdaterat: 2021-11-12